SiolNET. Sportal Odbojka
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Inšpektorji CEV navdušeni nad pogoji v Sloveniji

0,19

termometer

Inšpekcija
Foto: OZS

V tem tednu so na Odbojkarski zvezi Slovenije gostili inšpektorje Evropske odbojkarske konfederacije CEV, ki so si podrobno ogledali prizorišče evropskega prvenstva za moške. Slednjega bo Slovenija prihodnje leto gostila skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko.

Inšpekcijski obisk se je začel z ogledom obeh uradnih hotelov, M hotela v Šiški, v katerem bodo nastanjene ekipe in Austria Trend Hotela za Bežigradom, ki bo gostil delegate, sodnike in predstavnike CEV. Sledil je še ogled Arene Stožice z vsemi kapacitetami. Nad videnim so bili inšpektorji CEV več kot zadovoljni. 

"Najprej bi se rad zahvalil Odbojkarski zvezi Slovenije, ki zelo dobro opravlja svoje delo. V Ljubljani smo obiskali tako dvorano kot hotele za evropsko prvenstvo prihodnje leto. Vse je na zelo visoki ravni, imeli bomo perfektne pogoje za izvedbo prvenstva in prav zato smo Sloveniji dodelili enega od obeh polfinalnih obračunov. Trdno verjamem, da bomo v Ljubljani organizirali prvenstvo na zelo visoki ravni, organizatorjem želim vso srečo," je po zaključku ogledov dejal Özkan Mutlugil, podpredsednik in prvi finančnik CEV.

Predsednika OZS ni nič skrbelo

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, pred obiskom inšpekcije ni bil zaskrbljen, prav tako tudi ni bil presenečen, da so predstavniki CEV Slovenijo zapustili z zelo dobrimi vtisi: "Mislim, da smo se Slovenci tudi že z organizacijo ostalih tekmovanj dokazali in izkazali kot odlični organizatorji, tako da nas ta inšpekcija ni prav nič skrbela. Vedeli smo, da razpolagamo z izjemno dvorano in s športnimi kapacitetami znotraj nje in vsemi pogoji. Prav tako smo vedeli, da vsi naši hoteli, sploh, ker v zadnjem obdobju veliko potujemo in vemo, v kakšnih hotelih so bili naši fantje nameščeni po drugih državah, presegajo vse tisto, kar lahko marsikdo v tej Evropi ponudi in to je bilo tudi slišati. Že lahko z veseljem pričakujemo to prvenstvo."

Evropsko prvenstvo bo potekalo od 12. do 29. septembra prihodnje leto, v Sloveniji pa bomo lahko spremljali skupinski del tekmovanja in izločilne boje, vključno s polfinalom. Veliki finale bo v Parizu.

Preberite še:

Slovenija odbojka Sportal Slovenski prireditelji odbojkarskega EP izbrali zeleno

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin