Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 10. 2024,
17.05

Osveženo pred

2 dneva, 17 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,11

Natisni članek

Natisni članek

Partizan Beograd Zlatko Zahović

Petek, 25. 10. 2024, 17.05

2 dneva, 17 ur

Se bo po več kot 30 letih vrnil v Beograd?

Srbski mediji: Zlatko Zahović med kandidati za športnega direktorja Partizana

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2,11
Zlatko Zahović | Zlatko Zahović naj bi bil med kandidati za novega športnega direktorja Partizana. | Foto Matjaž Vertuš

Zlatko Zahović naj bi bil med kandidati za novega športnega direktorja Partizana.

Foto: Matjaž Vertuš

Srbski Telegraf poroča, da je Zlatko Zahović med kandidati za športnega direktorja beograjskega velikana Partizana. Na tem mestu bi nasledil Ivico Ilieva. 53-letnik, ki je za Partizan igral med letoma 1989 in 1993, je za Ekipa SN dejal, da je "to brezpredmetno komentirati".

Novo vodstvo nogometnega kluba Partizan je danes potrdilo, da Ivica Iliev ni več športni direktor Beograjčanov. Telegraf.rs poroča, da je v igri za njegovega naslednika Zlatko Zahović, ki bi se tako po osmih letih lahko vrnil v nogomet.

Če bi se to res zgodilo, bi 53-letni Štajerec po več kot treh desetletjih znova del beograjskega velikana, za katerega je igral med letoma 1989 in 1993.

Takrat je bil soigralec zdajšnjega podpredsednika kluba Predraga Mijatovića, ki je v današnji izjavi za javnost dejal, da podrobno o slovesu od Ilieva ne bi govoril, da pa "v klubu delamo, kar smo obljubili že prej, in v smeri, ki bo koristila našemu velikemu klubu".

Zahović se je na informacije srbskih medijev na kratko odzval v izjavi za EkipaSN: "To je brezpredmetno komentirati. Je pa vsekakor enormna čast, da me tamkajšnji mediji vidijo kot enega od kandidatov za mesto športnega direktorja." 

Med letoma 2007 in 2018 je vlogo športnega direktorja opravljal v Mariboru. | Foto: Urban Urbanc/Sportida Med letoma 2007 in 2018 je vlogo športnega direktorja opravljal v Mariboru. Foto: Urban Urbanc/Sportida

Zahović je vlogo športnega direktorja uspešno opravljal v Mariboru, kjer je v tej funkciji deloval med letoma 2007 in 2018. V tem času je klub sedemkrat postal državni prvak, dvakrat zaigral v skupinskem delu lige prvakov, trikrat pa tudi v evropski ligi, v kateri se mu je uspelo prebiti tudi v izločilne boje. 

Aleksandar Stanojević Partizan
Sportal Po sramotnem porazu trener Partizana odstopil
Ne spreglejte