Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 11. 2012,
19.17

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi Savdska Arabija

Torek, 13. 11. 2012, 19.17

8 let

VIDEO: Messi zrl puški v oči - boljši od Ronalda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prihod Lionela Messija v Savdsko Arabijo je izzval pravo histerijo. Že na območju letališča je nastala velika gneča, ki je botrovala precej bližnjemu soočenju zvezdnika in varnostnikove puške.

Argentinska nogometna reprezentanca bo s Savdsko Arabijo v sredo odigrala prijateljsko tekmo. Prihod gavčev in še posebej superzvezdnika Lionela Messija je v tamkajšnji državi povzročil pravo obsedeno stanje. Ob prihodu Argentincev se je ustvarila neznosna gneča in v nekem trenutku se je varnostnikova puška precej približala Messijevemu obrazu, poroča yahoo.com. To je - sodeč po fotografiji - pri Argentincu povzročilo kar dokajšnjo mero nelagodja.

Najboljši igralec v Primeri

A Messi se je lahko potolažil z vedrejšo novico. Trenerji in igralci v dveh najboljših španskih ligah so ga namreč že četrtič zapored izbrali za najboljšega igralca lanske sezone, medtem ko je med trenerji glavno priznanje dobil njegov nekdanji učitelj Pep Guardiola. Messija so razglasili tudi za najboljšega strelca, skupaj z nekdanjim trenerjem pa nista edina predstavnika katalonskega velikana z nagradami. Za najboljšega napadalno usmerjenega zveznega igralca so izbrali Andresa Iniesto, Marca Bartro (Barcelona B) za najboljšega branilca v drugi ligi, Carles Puyol pa je dobil nagrado za "fair play".

Cristiano Ronaldo je ostal brez priznanja, zato pa so ga dobili trije njegovi soigralci iz Real Madrida. Iker Casillas je drugič (izbor je potekal četrtič) najboljši vratar, Sergio Ramos najboljši branilec, Xabi Alonso pa najboljši centralni zvezni igralec. Za najbolj obetavnega nogometaša so izbrali Isca (Francisco Alarcon) iz Malage, najboljši igralec druge lige pa je bil veteran Deportiva La Corune Juan Carlos Valeron.

Ne spreglejte