Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
21. 6. 2014,
16.11

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Lionel Messi Lionel Messi

Sobota, 21. 6. 2014, 16.11

6 let, 7 mesecev

V Braziliji navdušuje tudi lepa Kostaričanka

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Navijači svetovno nogometno prvenstvo spremljajo s številnimi objavami na socialnih omrežjih. Oglejte si Sportalov izbor najbolj zanimivih z zadnjih tekem.

Proslava Kostaričanov v garderobi

Nogometaši Kostarike so v petek po Urugvaju premagali še Italijo in si proti vsem pričakovanjem zagotovili preboj v osmino finala v konkurenci Urugvaja, Italije in Anglije, ki je že izpadla. Po tekmi je bilo v garderobi reprezentantov iz te srednjeameriške državice seveda zelo veselo ...

Kostariška reporterka je očarala

Ne le, da Kostarika navdušuje na nogometnem igrišču, na svetovnem prvenstvu v Braziliji je na tribunah atrakcija tudi kostariška reporterka Jale Berahimi, ki je požela veliko pozornosti. Presodite, ali je bilo to upravičeno.

Mojstrstvo Argentincev na treningu

Poglejte, kako sta se med treningom zabavala zvezdnika Argentincev Lionel Messi in Sergio Agüero. To pa sta mojstra, ni kaj.

Rezervisti so si skočili v lase

Med polčasom tekme med Kostariko in Italijo so se v tunelu štadiona skorajda stepli rezervisti obeh reprezentanc, ki sta na polčas odšli z rezultatom 1:0 v korist Kostaričanov.

Palček in velikan

Francoz Mathieu Valbuena je visok vsega 167 centimetrov, kot tak je bil tarča posmeha že večkrat, tudi na tekmi proti Švici. Eden izmed navijačev je objavil montažo fotografije, na kateri proslavlja enega izmed petih golov Francije v mreži nasprotnika (5:2) skupaj z visokoraslim soigralcem Olivierjem Giroudom, ki je visok 192 centimetrov.

Angleži čakajo, a letala še ni

Angleži že pripravljajo kovčke, po dveh krogih je jasno, da se v drugi krog ne bodo uvrstili. Kot taki so seveda tarča posmeha. Montaž in videov s šalami na njihov račun ne manjka.

Izgubil je živce

Pri izidu 0:0 na tekmi proti Italiji je glavni sodnik Kostariki spregledal očitno enajstmetrovko. Ob tej sporni odločitvi je selektor Kostaričanov Jorge Luis Pinto skorajda izgubil živce. K sreči se je kmalu pomiril. Že v naslednji akciji je namreč za Kostariko zadel Bryan Ruiz in ji, kot se je izkazalo pozneje, prinesel zmago in preboj v osmino finala.

Prišli, videli in odšli. Zelo hitro

Tako Španija kot Anglija sta se od letošnjega svetovnega prvenstva poslovili zelo hitro. Poglejte, kako je njun nastop v Braziliji videti skozi oči enega izmed navijačev.

Dvigalo, polno zvezdnikov

Nek neimenovan navijač je v enem izmed hotelov v Braziliji v dvigalu naletel na zvezdnike argentinske reprezentance z Lionelom Messijem na čelu. Trenutek, ki ga bo pomnil vse življenje, je seveda posnel.

Ne spreglejte