Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 7. 2013,
15.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nova Gorica

Sreda, 3. 7. 2013, 15.26

8 let

Urbana zabava na Bevkovem trgu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Šestega in sedmega julija bo na Bevkovem trgu v Novi Gorici potekal 9. turnir SiOL POKAL, največje vseslovensko rekreativno tekmovanje v malem nogometu. Obeta se nepozabna zabava.

Obeta se nepozabna zabava na in ob igrišču, kjer se bodo pomerili ljubiteljski igralci malega nogometa, vaši prijatelji, sosedi in znanci. Za njih bo v nedeljo na finalu navijala tudi pevka Aleksandra Čermelj, ki med drugim redno nastopa v skupini Zmelkoow, lani pa je izdala svoj prvenec Barve mojih dni. Aleksandra, velika podpornica družbenoodgovornih akcij, se bo pomerila v streljanju na gol, pogumni navijači pa ga boste lahko branili. Za vse obiskovalce je rezervirana obilica drugih zabavnih aktivnosti in lepe nagrade.

Sobotne dopoldanske tekme bo v Novi Gorici sodil mednarodno priznani sodnik Borut Šivic, ki je med drugim sodil na zadnjem evropskem in svetovnem prvenstvu ter spada med 12 najboljših futsal sodnikov v Evropi. V nedeljo pa si bomo lahko ogledali nastop znane goriške plesno-akrobatske skupine Twist. Osem deklet je samo za SiOL POKAL v Novi Gorici pripravilo plesno-navijaško presenečenje pod vodstvom trenerjev Danijele Batagen in Matjaža Gerberja. Točka bo vrhunska in atraktivna, saj gre za plesalce, ki so letos na mednarodnem tekmovanju v Parizu zmagali v svoji kategoriji in se uvrstili na svetovno prvenstvo.

Z obiskom turnirja boste podprli tudi njegovo družbenoodgovorno noto. Otroci iz socialno ogroženih družin iz vaše okolice ter drugih krajev po Sloveniji bodo namreč preživeli nepozabne nogometne počitnice v Kranjski Gori. Več kot 50 otrok se nogometnega tabora, ki se bo pričel prihodnji teden, že zelo veseli in nestrpno pričakuje treninge z nogometnimi zvezdami. "Tabor otrokom predstavlja priložnost osebne rasti, samopotrditve in uresničitve želja. S tem pa spoznavanje novih prijateljev, socialnega vključevanja, pridobivanja novih veščin in druženja s svojimi idoli," zatrjuje Anita Ogulin, sekretarka Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Tabora se bodo torej udeležili otroci, ki jim starši takšnih priložnosti ne morejo uresničevati.

Ta vikend bo na Bevkom trgu poskrbljeno za vročo športno zabavo. Ne zamudite edinstvene priložnosti za zabavo za vso družino, navijajte za svoje favorite na igrišču in podprite otroke iz socialno ogroženih družin.

Ne spreglejte