Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
5. 10. 2015,
22.12

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Ponedeljek, 5. 10. 2015, 22.12

6 let, 7 mesecev

To je najstnica, ki naj bi grela posteljo Cristiana Ronalda

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kaj zanimivega se je na in ob nogometnih zelenicah povsod po svetu zgodilo prejšnji teden? Tukaj je Sportalov izbor desetih dogodkov, ki so vzbudili pozornost.

Bosanski trener je naredil pravi šov

V 11. krogu bosansko-hercegovskega nogometnega prvenstva je bil na sarajevskem derbiju med Željezničarjem in Sarajevom izključen trener prvega Edis Muljajić, zato je moral zapustiti trenerski prostor, a se je znašel in storil nekaj, zaradi česar je zdaj zanj slišal marsikdo, ki sicer ne bi. Kaj je naredil?

Tako to delajo nasledniki Lionela Messija

Iz nogometne šole Barcelone so vzniknili Lionel Messi in še nekateri zvezdniki svetovnega nogometa. Jasno je, da nadarjenih mladeničev, tudi malčkov v njej ne manjka. Da je res tako, se lahko v spodnjem videu ene izmed zadnjih tekem dečkov Barcelone prepričate tudi sami.

Tekmovali so, kdo se bo bolj norčeval iz njega

Branilca madridskega Reala Alvara Arbeloo so navijači po slabi predstavi na mestnem derbiju z Atleticom našega Jana Oblaka (1:1) vzeli na piko. Poglejte, kako vse so se norčevali iz izkušenega španskega reprezentanta.

Samir Handanović ni mogel verjeti svojim očem

Slovenski reprezentant Samir Handanović verjetno ni mogel verjeti svojim očem, ko je videl, kakšno priložnost je na tekmi med njegovim Interjem in Sampdorio uspelo zapraviti nasprotnikovemu vezistu Joaquinu Correi. Poglejte, kako se je osmešil Argentinec.

Oponašal ga je, medtem ko se je peljal z lamborghinijem

Ko je zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo po enem izmed treningov zapustil vadbeni center madridskega kluba, ga je, tako kot vedno, spremljalo kar nekaj navijačev, ki so si želeli ukrasti vsaj delček njegovega časa. Med njimi je bil tudi deček, ki je želel pozornost zbuditi s tem, da je proslavljal znamenito Portugalčevo proslavljanje zadetkov. Kdo ve, ali ga je najboljši nogometaš na svetu opazil, ko se je mimo njega vozil z dragocenim lamborghinijem.

To je najstnica, ki naj bi grela posteljo Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo ima novo! Tako vsaj pravijo številni mediji. Posteljo najboljšega nogometaša na svetu naj bi namreč po novem grela vroča Skandinavka, danska manekenka Maja Darving, ki ima komaj 19 let.

Ko se razgovori Jose Mourinho

Trenerju Chelseaja Joseju Mourinhu v zadnjem času res ne gre. Londončani, ki branijo naslov, so pod njegovim vodstvom trenutno šele na 16. mestu prvenstvene lestvice. V zadnjem krogu so pred domačimi navijači izgubili proti Southamptonu z 1:3. Po porazu je bil Portugalec zelo razočaran. Tako zelo, da je na eno vprašanje odgovarjal kar sedem minut. Vas zanima, kaj je povedal?

Ko žoga noče v mrežo

Na derbiju med Sevillo in Barcelono, ki so ga evropski prvaki izgubili z 1:2, so imeli veliko priložnosti, a žoga enostavno ni hotela v gol. Tudi po tem prostem strelu Brazilca Neymarja. Pa čeprav se je kar nekaj časa sprehajala po golovi črti. Noro …

Ronaldinho je bil videti pošteno pijan

Nekoč najboljši nogometaš na svetu, Brazilec Ronaldinho, ki je trenutno brez kluba in naj bi se spogledoval z odhodom v pokoj, je v Braziliji doživel prometno nesrečo, v kateri jo k sreči ni skupil. Je pa zato takoj po njej ustregel želji enega izmed oboževalcev po skupinski fotografiji. Po tem, kako je izpadel na njej, je bilo brazilskemu zvezdniku najverjetneje žal. Videti je bil namreč pošteno pijan …

Nekdanji nogometaš Drave je kar na tekmi za roko zaprosil svoje dekle

Nigerijec John Ogu je štiri leta igral v Sloveniji, nosil je dres ptujske Drave. Zdaj je v Izraelu, kjer brani barve Hapoela Be'er Sheve. In v teh dneh je požel veliko pozornosti. Pa ne zato, ker bi dosegel kak spektakularen gol. Pač pa zato, ker je po eni izmed tekem svojega kluba svoje dolgoletno dekle zaprosil za roko.

Ne spreglejte