Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 6. 2024,
8.04

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,55

Natisni članek

Natisni članek

Ruben van Gucht Blanka Vlašić Euro 2024 Euro 2024

Torek, 25. 6. 2024, 8.04

3 mesece

Šokanten prizor: na posnetku moža legendarne Hrvatice noge druge ženske

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,55

Belgijski športni novinar Ruben Van Gucht, sicer mož nekdanje vrhunske hrvaške skakalke v višino Blanke Vlašić, je trenutno v Nemčiji, kjer poroča o evropskem nogometnem prvenstvu. V živo se je pred tekmo evropskega prvenstva med Belgijo in Romunijo javil iz svoje hotelske sobe v oddajo Radio 2 Weekwatchers, gledalci pa so lahko v ozadju na postelji videli ženske noge, ki jih je nato zakril s skodelico kave.

Posnetek se zdaj širi po družbenih omrežjih, belgijski HLN pa poroča, da Ruben Van Gucht ni želel nič komentirati.

Zanimivo je, da so pred samo desetimi dnevi belgijski mediji pisali o njegovem zasebnem življenju oziroma o odnosu z 31-letno Charlotte Van Looy, pisateljico, producentko, ki je tudi nekdanje dekle Adriaana Van den Hoofa.

Po navedbah Daga Allemaala sta si Ruben in Charlotte blizu. Omenjeni medij spominja, da nekdanja vrhunska hrvaška atletinja Blanka Vlašič medtem živi v Splitu z njunim 1,5-letnim sinom Mondom, ter poroča, da se Ruben in Charlotte redno srečujeta, kar novinarji sklepajo iz njunih objav na družbenih omrežjih. Hkrati sta bila v Nieuwpoortu, Valencii in Milanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Isti medij piše, da Charlotte Van Guchta redno spremlja pri snemanju njegovega podcasta Cycling Club Wattage.

Blanka je predvsem Hrvatica in ima obveznosti v svoji državi, je Ruben v Gertovem stolu odgovoril na vprašanje, zakaj ne živi z družino: "Poleg tega vzgoja otroka zahteva veliko od človeka. In če moraš to početi v okolju, ki ga ne poznaš ..."

HLN ga je te dni kontaktiral glede teh navedb, on pa je dejal, da nima niti časa niti potrebe govoriti o svojem zasebnem življenju.

Njegov menedžer je bil prav tako skop z besedami, Charlotte pa ni želela ničesar reči: "Nočem komentirati svojega odnosa ali bolje rečeno profesionalnega odnosa, ki ga imam z Rubenom," je povedala za Dag Allemaal.

Ne spreglejte