Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
2. 4. 2011,
19.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Mario Balotelli Roberto Mancini Manchester

Sobota, 2. 4. 2011, 19.05

8 let

Seznam Balotellijevih neumnosti neusmiljeno raste

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Italijanski nogometaš angleškega moštva Manchester City Mario Balotelli praktično vsak drugi dan poskrbi za kakšno neumnost, o kateri se na dolgo in široko razpišejo otoški mediji.

Po tem, ko je zaradi rdečega kartona na tekmi evropske lige proti kijevskemu Dinamu ostal brez dveh tedenskih plač in brez vpoklica v italijansko reprezentanco, bo moral kazen v višini tedenskega zaslužka odšteti še zaradi metanja puščic pikada v mlade nogometaše Cityja. Nazadnje se je še dodatno poigral s potrpljenjem glavnega trenerja angleškega prvoligaša Roberta Mancinija, ko je na treningu spotaknil kapetana moštva Carlosa Teveza. Na včerajšnjem treningu trenutno četrtega moštva Premierleague je italijanski napadalec povsem brez potrebe grobo podrl argentinskega zvezdnika ekipe, zaradi česar je trener Mancini ponorel in 20-letniku v italijanščini odčital jezno lekcijo.

"Balotelli ima šele 20 let in v teh letih ljudje pač počnemo neumnosti," je še pred dnevi svojega varovanca, ki je zaradi raznoraznih neumnosti na Otoku že postal tarča posmeha, branil Mancini in zagotavljal: "Obljubil mi je, da se bo poboljšal. Do konca sezone pričakujem, da se bo lepše obnašal." Vsega nekaj dni je temnopolti napadalec potreboval, da je ob živce spravil še svojega največjega zagovornika Mancinija, ki se je po zadnjem incidentu le stežka pomiril, priča dogodka iz včerajšnjega treninga pa je za angleški časnik The Sun povedala: "Roberto očitno izgublja potrpljenje, po nepotrebnem spotikanju Teveza je bil popolnoma besen, dolgo se je drl nanj, medtem ko je Mario oštevanje poslušal s sklonjeno glavo."

V nedeljo Manchester City čaka obračun s Sunderlandom in to bo za Balotellija spet priložnost, da postreže z novo neumnostjo, a njegovi vse redkejši navijači vendarle upajo, da bo namesto grobosti prikazal nekaj tistih nogometnih veščin, zaradi katerih so ga za 24 milijonov angleških funtov sploh pripeljali v Manchester.

Ne spreglejte