Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 10. 2017,
19.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,43

Natisni članek

Zlatko Zahović NK Maribor NK Maribor Neymar Lionel Messi Lionel Messi Mauro Icardi Wanda Nara Liverpool izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 23. 10. 2017, 19.30

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Vroča Wanda ga je razveselila z žgečkljivo fotografijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,43

Za nami je nov teden, ko v nogometnem svetu ni bilo dolgčas, prav tako kot ni bilo dolgčas ob nogometnih zelenicah. Kaj se je v Sportalovem izboru z družabnih omrežij znašlo tokrat?

Enajstmetrovka, zaradi katere se tajskemu vratarju smeje ves svet

V tajskem pokalu so gledalci na tekmi med ekipama Bangkok Sports Club in Satri Angthong spremljali veliko dramo. Potnika v finale so določile šele enajstmetrovke, po seriji kar 19 strelov z bele točke pa je napočil odločilen trenutek, ki je zaokrožil po vsem svetu. Vratar Bangkoka je izvajal enajstmetrovko, žoga je zadela prečko in zletela visoko v zrak, vratar Satrija je veselo proslavljal uvrstitev v finale, potem pa … Poglejte, zakaj se nesrečnemu vratarju danes smeje ves svet.

Nori prizori na tekmi druge bosanske lige

Na tekmi druge bosanske nogometne lige med Zvijezdo in NK Bosna Visoko so se tik pred koncem tekme ob vodstvu Zvijezde z 1:0 začele dogajati nenavadne stvari. Zaradi nezadovoljstva s sojenjem so nogometaši Bosne protestirali tako, da so se preprosto usedli na zelenico in nehali igrati. Igralci Zvijezde so bili sprva malce zmedeni, a nato izkoristili ponujeno, zabili še dva gola in zmagali s 3:0.

Posnetki, ob katerih boste jokali od smeha. Cirkus ali nogometna tekma?

Po spletu so zaokrožili posnetki tekme ene izmed amaterskih lig v Republiki Južni Afriki, ob katerih se boste spraševali, ali spremljate nogometno tekmo ali cirkus. Gledalci, ki so stali takoj ob igrišču, so bili očitno navdušeni. Kaj pa vi?

Vroča Wanda ga je razveselila z žgečkljivo fotografijo

Po tem, ko je s tremi goli odločil veliki milanski derbi in Interju prinesel zmago nad Milanom s 3:2, je argentinskega zvezdnika Interja Maura Icardija doma pričakala lepa Wanda Nara, s katero je poročen. Še preden je prišel domov, ga je razveselila z objavo vroče, žgečkljive fotografije na Instragramu. Kaj se je dogajalo za štirimi stenami, si lahko le predstavljamo, njeni številni sledilci pa so bili prav gotovo zadovoljni že s fotografijo.

 

Buenas noches 🌙

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Lepa gesta Hrvata, ki je razveselil številne gasilce

Zvezdniški napadalec hrvaške nogometne reprezentance in torinskega Juventusa Mario Mandžukić je prejšnji teden poskrbel, da so gasilci iz splitsko-dalmatinskega okrožja, PGD Supetar in PGD Podstrana z otoka Brač, ki so imeli poleti veliko dela z bojem s požarom, ki je zajel Dalmacijo, dobili novo opremo. 30 gasilcem je priskrbel opremo, vredno okoli 20 tisoč evrov. Nanje se je nekdanji napadalec madridskega Atletica in münchenskega Bayerna z zapisom na Instagramu spomnil že poleti, ko so imeli polne roke dela.

Vroča, zapeljiva in zelo spretna z nogometno žogo

Oglejte si video lepe Grkinje, ki v vroči izzivalni oblekici in z visokimi petami z nogometno žogo počne to, kar ji lahko zavida tudi marsikateri profesionalni nogometaš.

Neumnost Neymarja

Najdražji nogometaš vseh časov Brazilec Neymar je bil osrednja osebnost nedeljskega največjega derbija v francoskem nogometu, obračuna med Marseillom in PSG na štadionu Velodrome. Najprej je v prvem polčasu izničil vodstvo Marseilla, potem je v drugem polčasu naredil veliko neumnost in pri zaostanku PSG z 1:2 poskrbel, da so Parižani ostali z desetimi možmi na igrišču.

Prislužil si je namreč rdeči karton, potem ko je odrinil Lucasa Ocampusa. PSG je tako v konec tekme krenil številčno oslabljen in z zaostankom, a ga je v 93. minuti z evrogolom pred prvim porazom rešil najboljši strelec lige Edinson Cavani.

Gol Neymarja:

Rdeči karton Neymarja:

Mojstrovina Edinsona Cavanija:

Kako se je Slovenija norčevala iz NK Maribor

Slovenski nogometni prvak Maribor je sredi tedna v ligi prvakov doživel boleč poraz, v Ljudskem vrtu ga je Liverpool ponižal, ko ga je premagal s kar 7:0. To je najvišji domači evropski poraz Maribora v zgodovini in najvišja gostujoča evropska zmaga kateregakoli angleškega kluba do zdaj. Mariborčani so se po tem porazu seveda znašli na udaru tistih, ki s takšnimi in drugačnimi objavami skrbijo za smeh. Stran Troll Football Slovenija, ki jo najdemo na Facebooku, je prav gotovo ena izmed njih. Poglejte si nekaj šal na njihov račun, ki so takoj po tekmi zaokrožile po spletu. V eni se je v glavni vlogi znašel tudi športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

Nov operacijski sistem računalniškega programa Windows 7:

NK Maribor | Foto: Facebook Foto: Facebook

Kaj najraje pijejo nogometaši NK Maribor:

NK Maribor | Foto: Facebook Foto: Facebook

Zlatko Zahović v oddaji Biggest Loser:

Zlatko Zahović | Foto: Facebook Foto: Facebook

+

Liverpool od junaka do bedaka v nekaj dneh

No, Liverpool, ki je pod vodstvom Jürgena Kloppa v torek v ligi prvakov navdušil v Mariboru, je le nekaj dni za tem doživel podobno, kot so v dneh po torkovi tekmi doživljali Darko Milanič in njegovi varovanci. Na derbiju angleške premier lige proti Tottenhamu je izgubil z 1:4 in se znašel na udaru. V Angliji je takšnih, ki se norčujejo iz neuspehov, seveda še veliko več, kot jih je v Sloveniji.

Takole je videti obramba Liverpoola:

Liverpoolov lov na prvenstveno lovoriko:

Navijači Liverpoola ob spremljanju hrvaškega branilca Dejana Lovrena:

Trener Liverpoola Jürgen Klopp pada v brezno:

Lionel Messi je bil na tekmi proti Malagi na in ob igrišču:

Barcelona je v soboto v španskem prvenstvu z 2:0 odpravila Malago. Na tej tekmi je do zmage Kataloncem pomagal tudi Lionel Messi, ki tokrat ni zadel. V središču pozornosti je bil predvsem zaradi svojega dvojnika, ki si je tekmo ogledal s tribun. Marsikdo je bil zmeden in je mislil, da je zvezdniški Argentinec hkrati na in ob igrišču.

Lionel Messi | Foto: Facebook Foto: Facebook

Lionel Messi | Foto: Facebook Foto: Facebook

Ne spreglejte