Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 1. 2013,
13.43

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Real Madrid

Sreda, 30. 1. 2013, 13.43

8 let, 6 mesecev

Ronaldo pravi: Smo oslabljeni, a to ne sme biti izgovor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Cristiano Ronaldo je v prvem mesecu letošnjega leta blestel, kar se je poznalo tudi na rezultatih Reala. Portugalski zvezdnik verjame, da bo s serijo nadaljeval tudi drevi.

Šest tekem in deset golov je januarski izkupiček portugalskega zvezdnika, ki ga bo skušal nadaljevati tudi drevi. Seveda si poleg izboljšanja impresivne strelske statistike želi tudi nadaljevanja dobrih rezultatov njegove ekipe. Tudi te so bili januarja letos veliko boljši kot v mesecih pred tem. Toda tokrat bo naloga zanj in soigralce zelo zahtevna.

V goste v prvi tekmi polfinala španskega pokala prihaja Barcelona na čelu z Lionelom Messijem in v polni postavi, medtem ko bo Real močno oslabljen (manjkali bodo Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao in tudi Sergio Ramos), kar pa po mnenju največjega zvezdnika in seveda tudi prvega strelca španskih prvakov ne bi smelo predstavljati prevelike ovire. ''Res je, da nam manjka kar nekaj pomembnih igralcev, a to je nogomet. Vsi, ki bodo manjkali, so zelo pomembni za našo ekipo, a njihov izostanek ni in ne more biti izgovor,'' odločno sporoča Cristiano Ronaldo, ki zelo ceni ekipo, ki bo tokrat gostovala na Santiagu Bernabeu.

''Barcelona je odlična ekipa, ena izmed najboljših na svetu. Čaka nas zahtevna in tudi zelo pomembna tekma. Verjamem pa, da smo sposobni zmagati. Smo v dobri formi, tudi sam v zadnjih tekmah igram zelo dobro in seveda upam, da se bo trend nadaljeval tudi tokrat,'' je še povedal nogometaš, ki je doslej v dresu Reala na 176 tekmah v vseh tekmovanjih zabil kar 179 golov. ''Upam na odlično tekmo, na prijeten večer za naše navijače in seveda zmago Reala,'' je še dodal.

Ne spreglejte