Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
2. 7. 2018,
10.38

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,27

1

Natisni članek

Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018

Ponedeljek, 2. 7. 2018, 10.38

5 let, 9 mesecev

OCVIRKI Z DRUŽBENIH OMREŽIJ NA SP 2018 (17. DAN)

Predsednica Hrvaške: Vsem bomo uničili sanje! #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,27

1

V nedeljo smo lahko videli dve izjemno zanimivi tekmi osmine finala in obe tekmi sta se končali šele po 11-metrovkah. Na prvi tekmi so Rusi presenetljivo premagali Špance, na drugi pa so se po pravi drami naprej uvrstili Hrvatje. "Vatrene" je po koncu tekme v slačilnici obiskala tudi predsednica države.

''Malo nas je al' nas ima …"

Na tekmo med Hrvaško in Dansko je na lastne stroške prišla tudi hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović in na stadionu v Nižnjem Novgorodu stiskala pesti za hrvaške nogometaše. Po tekmi je Kolinda prišla v slačilnico, kjer se je objemala s hrvaškimi junaki in jim čestitala za uvrstitev v četrtfinale.

Ko zapojejo hrvaški nogometaši

Slavje hrvaških navijačev se je pozneje preselilo v avtobus, kjer so družno zapeli pesem "Nije u šoldima sve".  V glasbo se je zelo vživel tudi prvi zvezdnik hrvaške ekipe Luka Modrić. Vidi se, da so fantje prava "klapa". Zelo viralen je postal posnetek enega najbolj izkušenih hrvaških reprezentantov Vedrana Čorluke.

 

🇭🇷😂😁💪🏻

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Lovren ni mogel zadrževati solz

Po zmagi nad Dansko je največ čustev na igrišču pokazal Dejan Lovren. Ta po koncu tekme ni mogel zadrževati solz in je razkril, da ga vse kritike še dodatno spodbudijo. Nogometaš Liverpoola bi rad dokazal, da sodi med najboljše branilce na svetu.

Na Hrvaškem vlada prava norišnica

V Zagrebu na Trgu Bana Jelačića in drugod po Hrvaškem so navijači dobesedno ponoreli, potem ko je Ivan Rakitić zadel odločilno 11-metrovko. Slavje je trajalo še dolgo v noč.

Žalost danskih navijačev

Če je pri naših južnih sosedih vladala prava nogometne evforija, so Danci svoje trge zapuščali v solzah in sklonjenih glav.

Najbolj nenavaden gol na prvenstvu?

Tekma med Rusijo in Španijo se je prav tako končala po 11-metrovkah. Edini gol so Španci dosegli na izredno nenavaden način. Pravzaprav je bil to avtogol, potem ko se je ob predložku žoga odbila od gležnja 38-letnega Sergeja Iganševiča. Veliko jih meni, da je bil to eden najbolj nenavadnih zadetkov na tem svetovnem prvenstvu.

Ramos se je želel še enkrat fotografirati

Po rednem delu igre med Španijo in Rusijio sta morala kapetana obeh ekip znova priti k sodnikom, da opravijo svoje formalnosti. Španski kapetan Sergio Ramos se je iz navade še enkrat želel fotografirati.

Vratar Akinfejev poskrbel za eno največjih senzacij na SP

Največji junak tekme med Rusijo in Španijo je bil njihov vratar Igor Akinfejev, ki je zadnjo 11-metrovko ubranil Iagu Aspasu in poskrbel za eno največjih senzacij na svetovnem prvenstvu.

Kdo je glavni pri VAR?

Videoanaliza VAR (Video Assistant Referee) na tem svetovnem buri kar nekaj duhov. Na družbenih omrežjih je vse več šal na račun ruskega predsednika Vladimirja Putina. Prav on naj bi imel zadnjo besedo.

Ne spreglejte