Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 3. 2024,
16.11

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

1. SNL Prva liga Telemach Marcel Ratnik Matevž Vidovšek NK Olimpija NK Olimpija

Petek, 1. 3. 2024, 16.11

1 mesec, 3 tedne

NK Olimpija

Olimpija podaljšuje pogodbe, tudi Matevž Vidovšek ostaja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
NK Olimpija : Ludogorec Matevž Vidovšek | Matevž Vidovšek ostaja zmaj vsaj do poletja 2026. | Foto Vid Ponikvar/Sportida

Matevž Vidovšek ostaja zmaj vsaj do poletja 2026.

Foto: Vid Ponikvar/Sportida

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane je po branilcu Marcelu Ratniku podaljšal pogodbo še z vratarjem Matevžem Vidovškom. Štiriindvajsetletni vratar, ki trenutno še okreva po poškodbi, je podpisal pogodbo do poletja 2026 z možnostjo podaljšanja še za eno leto, je ljubljanski kolektiv zapisal na svoji spletni strani.

NK Rogaška
Sportal Olimpijo rešil Ratnik, Maribor blestel, Rogaški skalp Kopra

Matevž Vidovšek je v zeleno-belem dresu zbral 24 nastopov v vseh tekmovanjih, prvega v sezoni 2021/2022. Kot je poudaril v izjavi za spletno stran, se je z veseljem odločil za podaljšanje sodelovanja.

"S soigralci smo v lanskem letu osvojili dvojno krono in se prvič prebili v skupinski del evropskih tekmovanj, kar zagotovo predstavlja nekaj zares velikega. Cilj vsakega izmed nas je že dosežene stvari preseči in tako bo tudi v prihodnje. Imamo velike ambicije in vse bomo naredili, da jih izpolnimo," je dejal Vidovšek in se zahvalil vsem za podporo ob okrevanju.

"Prepričan sem, da je eden največjih potencialov med vratarji v Evropi"

Športni direktor kluba Goran Boromisa pa je poudaril, da vedo, kaj jim je Vidovšek v preteklosti prinesel. "Odlično je branil na pokalnih tekmah, predvsem v finalu pokala ter na kvalifikacijskih tekmah za evropsko ligo. Obranil je kar nekaj odločilnih enajstmetrovk. Veseli smo, da si je z dobrim delom prislužil vpoklic v slovensko člansko reprezentanco. Prepričan sem, da je eden največjih potencialov med vratarji v Evropi, zato smo veseli, da smo sklenili podaljšanje sodelovanja," je dejal in dodal, da je prepričan, da bo Vidovšek po poškodbi hitro okrepil konkurenco med vratnicama.

Olimpijo v soboto čaka domač obračun z vodilnim Celjem. Če bi Ljubljančanom uspelo premagati celjsko zasedbo, bi bila razlika na vrhu le še štiri točke.

Preberite še:

NK Olimpija NK Radomlje Marcel Ratnik
Sportal Marcel Ratnik podaljšal z Olimpijo
Ne spreglejte