Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 8. 2014,
15.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Real Madrid Barcelona Atletico Madrid Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi Lionel Messi Jan Oblak Jan Oblak Villarreal Bojan Jokić Rene Krhin Sevilla Valencia

Petek, 22. 8. 2014, 15.22

8 let

Neymar in Messi premagala Oblaka, Deportivo skočil na sedmo mesto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V tretjem krogu španskega prvenstva je Barcelona po zadetkih Neymarja in Lionela Messija premagala Atletico Jana Oblaka. Real je s 6:0 razbil Espanyol, kar pet zadetkov je dosegel Cristiano Ronaldo.

Tekma na Vicenteju Calderónu se je končala s previdno igro na obeh straneh, kar je tudi pripomoglo, da v prvem polčasu nismo videli zadetka. To se je hitro spremenilo že na začetku drugega, ko so prvi prek Fernanda Torresa zadeli domači. A vodstvo ni trajalo dolgo, saj je Barcelono že nekaj minut kasneje priključil Neymar. Brazilec je fenomenalno izvedel proti strel in kljub temu, da se je Jan Oblak stegnil kolikor je dolg in širok, ni mogel preprečiti izenačenja na 1:1.

Lionel Messi, ki je tekmo Barcelone proti Atleticu začel le na klopi, saj je v petek zjutraj dobil drugega sina, je v igro pričakovano vstopil v drugem polčasu in v 77. minuti po podaji Luisa Suareza postavil končni rezultat in Barceloni priboril novo zmago.

Beli balet je že v prvem polčasu rešil tekmo proti Espanyolu, ko je Cristiano Ronaldo v prvih dvajsetih minutah dosegel hat-trick. Četrti zadetek v prvem delu je dodal še Karim Benzema. Portugalec je v drugem dosegel še dva in v svoji 203. tekmi v španskem prvenstvu dosegel 230 zadetkov ter za dva prehitel Raula. Ronaldo je za ta dosežek potreboval le 203 tekem, španaka legenda pa 550.

Preostala slovenska predstavnika sta bila aktivna v nedeljo, ko se bosta udarila kar med sabo. Rene Krhin je z Granado pred domačimi gledalci moral priznati premoč Villarreala Bojana Jokića. Krhin je odigral celotno srečanje, Jokića pa ni bilo niti na klopi rumene podmornice.

Ne spreglejte