Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 10. 2018,
19.32

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,44

1

Natisni članek

delnice Nike Juventus Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Petek, 5. 10. 2018, 19.32

5 let, 6 mesecev

Obtožba proti Cristianu Ronaldu

Nad Ronalda in Juventus se zgrinjajo temni oblaki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,44

1

Cristiano Ronaldo | Foto Reuters

Foto: Reuters

Potem ko so v javnost pricurljale obtožbe, da naj bi nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo pred slabim desetletjem v Las Vegasu posilil takrat 24-letnico, je danes Portugalcu v bran stopil njegov klub Juventus. Medtem je upadla vrednost delnic italijanskega nogometnega prvaka, zaskrbljeni pa so tudi pri enem od glavnih sponzorjev Portugalca, podjetju Nike. 

Cristiano Ronaldo se je v tem tednu spet znašel na naslovnicah vseh časopisov in spletnih strani. A tokrat niso bile v ospredju nogometne predstave 33-letnega nogometaša, temveč obtožbe zaradi domnevnega posilstva. Danes se je na govorice na Twitterju odzval tudi delodajalec Portugalca Juventus, ki pa je z nekoliko nerodnim tvitom dvignil še več prahu.

Italijanski prvaki stojijo za Portugalcem

Pri italijanskem prvaku so zapisali, da je Ronaldo v preteklih mesecih pokazal izjemno profesionalnost. "Stvari, ki so se dogajale pred desetimi leti, ne spremenijo našega mnenja. Vsi, ki so imeli stik s tem nogometnim šampionom, lahko to potrdijo," so še zapisali na Twitterju.

Upad vrednosti delnic Juventusa, zaskrbljeni tudi pri Niku

Medtem pa je zaradi škandala na milanski borzi upadla vrednost delnic Juventusa. Vrednost je upadla za 9,92 odstotka, kar pomeni, da je vrednost posamezne delnice zdaj 1,19 evra. Zaskrbljenost so izrazili tudi pri enem izmed glavnih sponzorjev portugalskega nogometnega zvezdnika Nike. "Izjemno zaskrbljeni smo zaradi teh resnih obtožb, zadeve bomo še naprej spremljali," je povedal predstavnik podjetja Nike.

Cristiano Ronaldo
Sportal Cristiana Ronalda spet ne bo v reprezentanco

Ronaldo zavrača obtožbe

Kot je poročal STA, danes 34-letna Kathryn Mayorga trdi, da jo je portugalski zvezdnik leta 2009 posilil v hotelski sobi v Las Vegasu. Leto po dogodku naj bi poskušala doseči zunajsodno poravnavo, zvezdnik pa naj bi ji plačal 375 tisoč dolarjev za molk.

Ronaldo je po omenjenem dogodku zavrnil vse obtožbe. "Odločno zavračam obtožbe, ki so se pojavile proti meni. Posilstvo je nagnusen zločin, ki je v nasprotju z vsem, kar jaz sem in v kar verjamem. Kljub želji, da si operem ime, pa ne želim biti del medijskega spektakla, ki ga ustvarjajo ljudje. Moja vest je čista in povsem miren pričakujem rezultate te preiskave," je na Twitterju napisal nogometni zvezdnik. 

Cristiano Ronaldo
Sportal Cristiano Ronaldo kategorično zavrnil obtožbe o posilstvu, sledi tožba
Cristiano Ronaldo
Sportal Policija začela preiskavo o domnevnem Ronaldovem posilstvu
Ne spreglejte