Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 3. 2014,
10.33

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija NK Koper Prva liga Telekom Slovenije NK Radomlje NK Zavrč NK Domžale NK Maribor NK Maribor NK Krka NK Celje NK Rudar ND Gorica

Nedelja, 2. 3. 2014, 10.33

7 let, 12 mesecev

Na vrhu je vse bolj zanimivo, Krki pomembna zmaga v Domžalah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V zadnji tekmi 18. kroga Prve lige Telekom Slovenije so Krke v Domžalah premagale Radomlje. V soboto je v derbiju kroga Olimpija premagala Domžale. Maribor je navdušil.

Derbi v Stožicah, ki si ga je ogledalo tri tisoč gledalcev, je bil odločen že v prvem polčasu, ko sta za Ljubljančane zadela najprej Darijan Matić povsem na začetku tekme in potem še Črnogorec Marko Vukčević malce pred odhodom na odmor. Srbski nogometaš Nemanja Maksimović v vrstah Domžal je zadel v drugem polčasu, a več ekipi Luke Elsnerja ni uspelo. Domžalčani so izgubili prvič po petih krogih, v katerih so štirikrat zmagali, in imajo zdaj le še šest točk prednosti pred Olimpijo in Mariborom, ta si delita drugo mesto, in tekmo več.

Maribor navdušil v generalki

Pred 4500 navijači v Ljudskem vrtu je Maribor v tekmi, ki ste jo lahko spremljali v neposrednem prenosu na Planet TV, uspešno opravil generalko pred torkovo tekmo lige prvakov v Lizboni proti Sportingu. S 4:0 je odpravil Koprčane in navdušil. Že v prvem polčasu so vijoličasti zadeli trikrat, tik pred koncem tekme je, le štiri minute za tem, ko je prišel na igrišče, prvenec v majici slovenskega prvaka naposled dočakal izraelski napadalec David Biton, ki se za zdaj še zdaleč ni izkazal.

Po štirih zaporednih prvenstvenih zmagah Celjani tokrat niso zmagali, z 0:0 so se razšli z Rudarjem v Velenju, a nadaljevali z neverjetnim nizom nepremagljivosti. Poraza v vseh tekmovanjih zdaj ne poznajo že kar 20 tekem zaporedoma.

Po treh zaporednih porazih je Gorica v prvi tekmi kroga prišla do zmage. Z 1:0 je bila boljša od Zavrča, za tri točke je s prvim prvenstvenim golom poskrbel Nigerijec Marshal Mfon Johnson. Do zmage je Novogoričane ob debiju na njihovi trenerski klopi popeljal Iztok Kavčič.

V zadnji tekmi kroga, edini nedeljski, je Krka dosegla izjemno pomembno zmago v boju za obstanek. V Domžalah je bila z 2:0 boljša od Radomelj.

Ne spreglejte