Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 2. 2020,
13.50

Osveženo pred

12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

UEFA liga prvakov Jose Mourinho angleško prvenstvo Tottenham Son Heung-Min

Torek, 18. 2. 2020, 13.50

12 mesecev

Son Heung-min si je zlomil roko

Mourinho nima sreče. Najprej Kane, zdaj še Son.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Son Heung min Tottenham | Son Heung-min bo manjkal vsaj nekaj tednov, navijači Tottenhama pa nočejo niti v nočnih morah pomisliti, da daljše obdobje ostanejo brez njega. | Foto Reuters

Son Heung-min bo manjkal vsaj nekaj tednov, navijači Tottenhama pa nočejo niti v nočnih morah pomisliti, da daljše obdobje ostanejo brez njega.

Foto: Reuters

Južnokorejski nogometaš Son Heung-min bo moral zaradi zlomljene roke na operacijo, je sporočil Tottenham na uradni spletni strani kluba. Sedemindvajsetletnik je poškodbo utrpel ob zadnji prvenstveni zmagi (3:2) v angleškem državnem prvenstvu proti Aston Villi, na kateri je zabil dva gola.

Manchester City
Sportal Četrtfinale brez dveh velikanov? Zidane in Ronaldo (ne)pričakovano v težavah.

Zdravniško osebje ocenjuje, da bo moral 27-letni Korejec Son Heung-min po operaciji počivati "več tednov", natančnejše podatke pa bodo imeli po operaciji, ki jo bo imel ta teden, so še zapisali.

Gre za nov udarec za trenutno petouvrščeno moštvo premier lige, ki že tako do konca letošnje sezone ne bo moglo računati na kapetana Harryja Kana.

Son je bil ob odsotnosti angleškega napadalca najbolj razpoloženi posameznik moštva, ki ga s klopi vodi Portugalec Jose Mourinho. Korejec je v tej sezoni na 32 tekmah v vseh tekmovanjih zadel 16-krat, zbral je še devet podaj. V ligi prvakov, v kateri bo v osmini finala Tottenham v sredo gostil nemškega predstavnika RB Leipzig, je na šestih tekmah zadel petkrat, poroča STA.

Jose Mourinho je pred zelo pomembno tekmo z RB Leipzigom ostal še brez drugega vrhunskega napadalca. | Foto: Reuters Jose Mourinho je pred zelo pomembno tekmo z RB Leipzigom ostal še brez drugega vrhunskega napadalca. Foto: Reuters

Pri nemških podprvakih zaradi poškodbe v Londonu ne bo nekdanjega slovenskega reprezentanta Kevina Kampla. Na igrišče bi se lahko vrnil prihodnji mesec, tako da bi lahko prišel v poštev za povratno tekmo osmine finala v Nemčiji (10. marca).

liga prvakov, lovorika
Sportal Ples petičnežev, ki prinaša nesmrtnost in milijone
Sportal Gologlavi Mourinho, "Salah" nasmejal splet, Neymar ima novo #video
Jan Oblak
Sportal Jan Oblak popihal na dušo nekdanjemu snubcu, ki se ga boji vsa Evropa
Ne spreglejte