Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 7. 2017,
12.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

1

Natisni članek

liga prvakov Maribor Luka Zahović

Torek, 11. 7. 2017, 12.00

6 let, 6 mesecev

Mladi napadalec je odpotoval v Mostar

Luka Zahović ostaja član Maribora. Za zdaj.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

1

Luka Zahović je z nogometaši Maribora odpotoval v Mostar, kjer jih jutri čaka prva tekma nove sezone. To pomeni, da bo najboljši strelec slovenskega prvaka v vijoličastem dresu odigral še vsaj eno tekmo.

Maribor bo novo evropsko sezono začel v sredo ob 19. uri, ko bo v prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov igral proti Zrinjskemu v Mostarju.

Luka Zahović je z Mariborom odpotoval v Mostar. | Foto: Instagram/Getty Images Luka Zahović je z Mariborom odpotoval v Mostar. Foto: Instagram/Getty Images "Za zdaj je še član Maribora, a je res, da je blizu odhoda. Če bo jutri na letalu, bo v Mostarju igral," je na včerajšnji odmevni novinarski konferenci o svojem sinu, sicer najboljšem strelcu Maribora v prejšnji sezoni, povedal športni direktor Zlatko Zahović in odgovoril na informacije o tem, da je 21-letni napadalec praktično na izhodnih vratih kluba. Po pisanju Dnevnika naj bi bil blizu selitve v Rusijo.

Danes dopoldne so nogometaši Maribora, ki jih jutri ob 19. uri čaka prva tekma 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti bosanskemu prvaku Zrinjskemu, odpotovali proti Mostarju.

Na letalu je bil med 20 nogometaši, ki jih je s seboj vzel trener Darko Milanič, tudi Luka Zahović, kar pomeni, da bo v vijoličastem dresu odigral še vsaj eno tekmo.

Mladi Zahović je enkrat že odšel iz Maribora. Pred dvema letoma je za 700 tisoč evrov prestopil v nizozemski Heerenveen, a se tam v pol leta ni naigral, zato se je lani poleti vrnil v Maribor.

Najprej kot posojen nogometaš, potem so ga Mariborčani letos pozimi odkupili za 250 tisoč evrov in z njim podpisali pogodbo do leta 2020.

Kdo vse je odpotoval v Mostar?

Na tekmo proti Zrinjskemu so poleg Zahovića odpotovali: Jasmin Handanović, Matko Obradović, Aleksander Rajčević, Marko Šuler, Jean-Claude Billong, Mitja Viler, Matej Palčič, Adis Hodžić, Marwan Kabha, Blaž Vrhovec, Aleks Pihler, Sandi Ogrinec, Damjan Bohar, Valon Ahmedi, Dino Hotić, Gregor Bajde, Martin Kramarič, Marcos Tavares in Jasmin Mešanović.
Ne spreglejte