Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
4. 5. 2015,
14.57

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi Lionel Messi Steven Gerrard Fabio Cannavaro Danny Rose Pablo Zabaleta Ronaldinho Wayne Rooney Louis van Gaal

Ponedeljek, 4. 5. 2015, 14.57

3 leta, 6 mesecev

Lionel Messi ni želel dati avtograma starejšemu gospodu

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za nami je še en nogometni teden, pred vami pa nov izbor najbolj zanimivih objav s socialnih omrežij po izboru Sportala.

Med tekmo se je igral s telefonom

V nedeljo je madridski Real v predzadnjem krogu španskega prvenstva gostoval v Barceloni pri Espanyolu in zmagal s 4:1. Trener Madridčanov se je odločil, da tokrat med vratnici postavi Keylorja Navasa, zato si je Iker Casillas tekmo ogledal s klopi. A očitno ga to, kar se je dogajalo na igrišču, ni preveč zanimalo. Vsaj po posnetku sodeč. Med tekmo se je namreč raje ukvarjal s telefonom.

Od veselja se je kar zjokala

Konec tedna je Manchester City v angleški premier ligi s 4:2 zmagal v gosteh pri Swanseaju. Po tekmi je zvezdnik gostov Pablo Zabaleta pristopil do tribune in z dresom, ki ji ga je podaril, razveselil eno izmed navijačic. Ta je bila tako ganjena, da je kar zajokala.

Lionel Messi ni želel dati avtograma starejšemu gospodu

Lionel Messi je v nedeljo zadel za zmago Barcelone z 1:0 nad Atleticom našega Jana Oblaka v Madridu. Pri odhodu na tekmo, na letališču, pa razočaral starejšega navijača, ki si je želel avtogram argentinskega zvezdnika, a ga ni dobil. Po mnenju mnogih najboljši nogometaš vseh časov je le mirno odkorakal mimo.

Bizarna barva pričeske nogometaša Tottenhama

Nogometaš Tottenhama Danny Rose si je omislil novo pričesko zanimive barve in se zaradi tega znašel na udaru navijačev, ki so se na socialnih omrežjih norčevali iz nove zamisli nogometaša Londončanov. Eden izmed njih ga je primerjal kar s slastno torto.

Velik lapsus nekoč najboljšega na svetu

Konec tedna se je od igranja na Anfieldu v Liverpoolu, katerega barve je neprekinjeno branil kar 17 let, poslovil Steven Gerrard, ki po koncu sezone odhaja v ZDA. Štiriintridesetletnega vezista so navijači pospremili z veličastnim navijanjem, v njegovo čast je status na svojem profilu na Facebooku spremenil tudi Fabio Cannavaro. Nekdanji italijanski nogometaš, ki je bil leta 2006 izbran za najboljšega na svetu, je ob tem pripel fotografijo, na kateri sta skupaj z Gerrardom. No, vsaj mislil je, da je tako. Italijan, ki že nekaj časa ne igra več nogometa, si je namreč privoščil velik lapsus. Na fotografiji namreč ni Gerrard, pač pa Frank Lampard. Še en zimzeleni angleški nogometaš.

Ni dvoma, Ronaldinho še vedno zna

Ronaldinho že nekaj časa ne igra v Evropi, zato ni več v središču pozornosti, zdaj je član mehiškega Queretara, a sem in tja še vedno opozori nase in na to, da je mojster nogometne žoge. To je Brazilcu uspelo tudi konec tedna, ko je na tekmi proti Veracruzu (2:2) poskrbel za potezo, ki je navijače dvignila na noge. Ni kaj, nekdanji zvezdnik Barcelone je res nogometni kralj.

Kako je sin zvezdnika Man Utd zabil na derbiju

Konec tedna je Manchester United na Old Traffordu remiziral z 1:1 na derbiju angleškega prvenstva proti londonskemu Arsenalu. Po tekmi je na zelenico pritekel tudi dveletni sin zvezdnika domače ekipe Wayna Rooneyja in med drugim tudi zabil gol ter poskrbel za navdušenje med navijači. Poglejte, kaj je uspelo malemu Klayju.

Ni se želel podpisati na majico bodočega kluba

Steven Gerrard po koncu sezone po 17 letih zapušča Liverpool, bogato nogometno pot bo nadaljeval v ZDA pri Los Angeles Galaxyju. Konec tedna je še zadnjič igral na kultnem Anfieldu, po koncu tekme pa, tako kot vedno, delil avtograme. Eden izmed navijačev je želel, da bi se podpisal na dres njegovega bodočega kluba, Los Angelesa, a ga je 34-letnik zavrnil. "Ne bom, dokler ne bom tam," je dejal zvezdnik Liverpoola in dal vedeti, da bo rdeči barvi ostal zvest do zadnjega.

Trener Manchester Uniteda je prepeval navijaško pesem

Po koncu nedeljskega derbija med Manchester Unitedom in Arsenalom, ki se je končal z remijem 1:1, je trener zvezdniške ekipe iz Manchestra Louis van Gaal delil avtograme med navijače, ki so medtem prepevali navijaške pesmi. Eden izmed njih si je zaželel, da bi sloviti trener zapel skupaj z njimi, Nizozemec pa je njegovi želji ustregel.

Cristiano Ronaldo in prikupen video s sinom

Najboljši nogometaš lanskega leta na svetu Cristiano Ronaldo je pretekli teden na spletu objavil prikupen videoposnetek treninga s svojim štiriletnim sinom. S čim je navdušil na tisoče oboževalcev?

Ne spreglejte