Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
29. 12. 2014,
16.12

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Luke Shaw

Ponedeljek, 29. 12. 2014, 16.12

6 let, 7 mesecev

Koliko bi morali odšteti za najem hiše Cristiana Ronalda?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Za nami je nov konec tedna, tudi tokrat ni manjkalo zanimivih dogodkov z nogometnih prizorišč in ob njih. Katerih deset smo izbrali?

Bi navijač Chelseaja poljubil lepo navijačico Tottenhama?

Bi pravi navijač londonskega Chelseaja poljubil lepo navijačico, ki bi na sebi nosila dres velikega mestnega rivala Tottenhama? Odgovor lahko dobite v spodnjem videoposnetku.

Za ovacije je poskrbel kar na treningu

Na enem izmed zadnjih treningov madridskega Reala v letošnjem letu je v eni izmed akcij navdušil mladi vezist Isco, ki je poskrbel za mojstrovino, po kateri so gledalci, ki so bili na tribuni, začeli vzklikati njegovo ime.

Koliko bi morali odšteti za najem hiše Cristiana Ronalda?

Mladi branilec Manchester Uniteda Luke Shaw si je omislil nov začasen dom. Postal je najemnik veličastne hiše, ki je v lasti najboljšega nogometaša na svetu, nekdanjega zvezdnika velikana z Old Trafforda, ki zdaj že nekaj časa navdušuje v madridskem Realu, Cristiana Ronalda. Po poročanju nekaterih angleških medijev mora Portugalcu za najemnino odšteti približno devet tisoč evrov na mesec. Se vam to zdi veliko?

Žoga pa kar ni hotela pasti na tla

Na enem izmed treningov Barcelone so si žogo po zraku podajali trije mojstri nogometa, Xavi Hernandez, Sergio Busquets in Andres Iniesta. Koliko časa je bila v zraku? Zdi se, da natanko toliko, kot so hoteli.

Dečku se je zmešalo od veselja

Poglejte, kako zelo se je mladi irski navijač Manchester Uniteda razveselil božičnega darila – vstopnic za tekmo svojega najljubšega kluba.

Zvezdnik Chelseaja v koš prek bazena kar z nogo

Eden najboljših posameznikov vodilnega moštva angleške premier lige v tej sezoni, Španec Cesc Fabregas, je na eno izmed socialnih omrežij naložil video, v katerem je znova dokazal, da je mojster svojega posla.

Robinho še vedno obvlada

Nekdanji zvezdnik madridskega Reala, Manchester Cityja in Milana, Brazilec Robinho, ki se je pred časom po desetletju igranja v Evropi spet vrnil v Brazilijo, okrepil je Santos, je na dobrodelni tekmi v Južni Ameriki z eno izmed potez navdušil gledalce in spomnil na čase, ko je bil eden izmed najboljših na svetu.

On pa je mislil, da je nagrada zanj

Po zmagi Arsenala nad QPR v angleški premier ligi je vezist Londončanov Mathieu Flamini odgovarjal na vprašanja novinarja, ko mu je dal ta v roke nagrado za igralca tekme. Francoz je za trenutek pomislil, da je namenjena njemu, a na njegovo žalost ga je novinar prosil, da jo v garderobi da Alexisu Sanchezu.

Striptiz Neymarja pred očmi navijačev

Zvezdnik Barcelone in brazilske reprezentance Neymar je po dobrodelni tekmi v Sao Paulu razveselil navijače in jim na tribune zmetal dele svoje športne opreme. Pravzaprav je uprizoril pravcati striptiz, na koncu je v garderobo odšel le v spodnjicah.

Kočija za Joseja Mourinha

Pred tekmo angleške premier lige med West Ham Unitedom in Chelseajem so si pri West Hamu na uradnem računu na Twitterju privoščili Joseja Mourinha. Trener Chelseaja je po zadnji tekmi med tema ekipama, ki se je končala z remijem 0:0, govoril, da West Ham igra nogomet 19. stoletja. Zato so pri West Hamu pred tekmo pripeli fotografijo kočije in pripisali: "Trener West Hama je pravkar prispel na današnjo tekmo." Šaljivo, a po tekmi so imeli več razlogov za smeh nogometaši Chelseaja. Zmagali so z 2:0.

Ne spreglejte