SiolNET. Sportal Nogomet
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo sploh želi med prvoligaše? Po Dobu zadržani tudi Radomlje, Aluminij in Veržej

4

termometer

 | Foto:
Pri vodilnem klubu 2. SNL, Roltek Dobu, so že izrazili zadržke nad prebojem v prvo ligo, tudi preostali kandidati, Radomlje, Aluminij in Veržej, pa se ne vidijo med prvoligaši.

Matjaž Marinšek, predsednik

"Rezultati kažejo, da lahko potrdimo drugo mesto, to pomeni kvalifikacije. To je lep zaključek tega, kaj smo do zdaj naredili, če ne bomo imeli znane finančne konstrukcije in ne bomo vedeli, kako bomo rešili organizacijske zadeve, potem si tega ne bomo privoščili. Bi pa zaradi fantov in trenerja rad videl, da bi igrali v prvi ligi. Pogoj pa je finančna varnost. Mi smo napredovali v petih letih in po naravni poti prišli tako daleč. Manjka nekaj kakovosti, igrali bi mogoče brez večjih plač, imeli pa bi le nekaj profesionalcev. Ne bi pa dovolil razpada nogometa v Radomljah."

Zvonko Jevšovar, predsednik

"Za zdaj nimamo mnenja."

Borut Kapun, predsednik

"Prvič igramo v drugi ligi in naš cilj je bil, da obstanemo ter utrdimo na sredini lestvice . Za zdaj pa ne bi šli v prvo ligo. Razlog je finančna konstrukcija in pa pomanjkanje kadra, ki potrebuje profesionalno delo. Želimo biti standarden drugoligaš, z mladinci in kadeti pa se prebiti v prvo ligo. Sodelujemo z Mariborom, imamo skupen interes, v prihodnji sezoni bodo sicer ukinjene dvojne registracije, zato bo možna le posoja nogometašev."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin