Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
14. 3. 2016,
13.35

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 14. 3. 2016, 13.35

6 let, 7 mesecev

Kapetan je spal z njegovo ženo

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Za nami je nov zanimiv teden. Kaj se je dogajalo na nogometnih zelenicah in ob njih?

Tako razočaran, da je kar zažgal svoj ljubljeni dres

Arsenal je v ligi prvakov tik pred izpadom v osmini finala, v prvenstvu ima malo možnosti za naslov, pretekli konec tedna pa je izgubil možnost za lovoriko še tam, kjer bi jo realno najlažje osvojil. Po domačem porazu proti Watfordu z 1:2 je izpadel iz pokala FA. Po novem spodrsljaju so navijači Londončanov zelo nezadovoljni. Eni celo tako zelo, da zažigajo drese, na katere so bili še pred kratkim zelo ponosni. Vsaj za navijača s spodnjega video posnetka velja tako.

Gol duhov v Romuniji

Poglejte, kaj se je zgodilo na eni izmed tekem v četrti romunski ligi. Sodnik je priznal gol, ki ga sploh ni bilo. Člani oškodovane ekipe so seveda ponoreli.

Izjemna gesta navijačev v Dortmundu

Med tekmo nemške prve lige med Borussio in Mainzem v Dortmundu je eden izmed navijačev na tribunah umrl zaradi zastoja srca. Slaba novica se je hitro razširila po štadionu in rezultat je bil spontan odziv navijačev obeh ekip. V čast umrlega je najprej štadion za celo minuto obnemel, za tem so vsi navijači skupaj prepevali znano navijaško pesem z naslovom Nikoli ne boš hodil sam.

Tekmo je prekinila kar krava

Zanimivemu dogodku so bili priča v Avstraliji na eni izmed tekem dečkov. Dogajanje je namreč prekinila krava, ki je pozneje po igrišču preganjala enega izmed dečkov.

Je zdaj grizel še Diego Costa?

Na tekmi med Chelseajem in Evertonom se je zgodil incident, ki močno spominja na nekatere tiste, s katerimi je v preteklosti pozornost vzbujal urugvajski zvezdnik Luis Suarez. Španski reprezentant brazilskih korenin Diego Costa je namreč napadel nasprotnikovega Garetha Barryja in zdi se, da ga je pri tem tudi ugriznil.

Edwin van der Saar je pri 45 letih obranil enajstmetrovko

Rekorder po številu nastopov v dresu nizozemske reprezentance Edwin van der Saar je bil prejšnji teden v središču pozornosti, ker se je po petih letih odločil, da se bo vrnil na nogometne zelenice. Ne za dolgo, le na eni tekmi je pomagal nizozemskemu nižjeligašu Noordwijku in takoj pokazal, da še zna. Obranil je namreč enajstmetrovko.

V čem je težava?

Nekdanji zvezdnik madridskega Reala in še nekaterih evropskih klubov Nizozemec Royston Drenthe zdaj nogomet igra v Združenih arabskih emiratih. Na eni izmed tekem svojega Bani Yasa je grdo podrl nasprotnikovega nogometaša Omarja Abdulrahmana. Ta se je nad grobim posredovanjem pritoževal, izkušenemu Nizozemcu pa to ni bilo všeč. Njun glasen dialog so posnele televizijske kamere.

Kapetan je spal z njegovo ženo

Nogometašu danskega Randersa Jonasu Borringu v teh dneh ni lahko. Nič kriv se je namreč znašel sredi ljubezenskega škandala, o katerem zdaj govorijo na Danskem. Njegova žena Kira, s katero imata tri otroke, ga namreč vara z njegovim soigralcem, za nameček kapetanom Randersa Christianom Kellerjem. Nič kaj prijetna izkušnja, o tem ni dvoma.

Ne spreglejte