SiolNET. Sportal Nogomet
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Horvat iz Domžal v Baku, Zec podaljšal

2

termometer

Nogometni klub Domžale je pol leta pred iztekom pogodbe zapustil 26-letni Lucas Mario Horvat.

Argentinski Slovenec se je preselil v azerbajdžanski Baku, kamor se je poleti iz Domžal preselil tudi Brazilec Juninho. V nasprotju s Horvatom pa je zvestobo klubu podaljšal branilec Darko Zec, ki bo v Domžalah ostal najmanj do junija 2014.

Športni direktor Matej Oražem je drugi prestop domžalskega igralca v prestolnico Azerbajdžana v zadnje pol leta pospremil z naslednjimi besedami: "Lucas je podpisal dveletno pogodbo s klubom FC Baku, kjer se bo pridružil še enemu bivšemu članu Nogometnega kluba Domžale, Brazilcu Juninhu. Veseli nas, da se je še eden izmed naših igralcev uspešno podal na nadaljevanje svoje nogometne poti v tujino. Klub je prejel nadomestilo, višine pa zaradi dogovora o tajnosti sporazuma ne moremo razkriti."

Prvi kadrovik slovenskih pokalnih prvakov je še razkril, da je novo pogodbo z Domžalami podpisal Darko Zec, ki bo ob Kamniški Bistrici ostal najmanj do junija 2014. "Darko je bil v začetku letošnje sezone eden najboljših in najbolj standardnih igralcev Nogometnega kluba Domžale, vendar so ga v nadaljevanju na žalost zaustavile poškodbe. Le-te so zdaj sanirane, podaljšanje pogodbe pa kaže na odločnost kluba kot tudi igralca, da nadaljuje po zastavljeni poti in ostane eden najboljših mladih igralcev prve slovenske nogometne lige," je še dodal Matej Oražem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin