Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
27. 7. 2016,
9.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,60

2

Natisni članek

Dalibor Stevanović NK Olimpija NK Olimpija

Sreda, 27. 7. 2016, 9.00

6 let, 6 mesecev

Dalibor Stevanović potrdil, da je malo možnosti za prihod v Olimpijo

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,60

2

Izkušeni slovenski nogometni legionar Dalibor Stevanović, ki je velika poletna želja Olimpije, je priznal, da je za prihod v Ljubljano, vsaj za zdaj, bolj malo možnosti.

Ni skrivnost, da si je Olimpija letos poleti v svoje vrste želela zvabiti slovenskega nogometaša z bogatimi izkušnjami z igranjem v tujini, Daliborja Stevanovića. To je v nedavnem intervjuju za Sportal priznal tudi športni direktor Nenad Protega. "Stevanovićeva tržna vrednost je trenutno še previsoka za nas. Ima nekaj ponudb iz Evrope in se spogleduje s tem, da bi še igral v tujini, kar je običajno. Ko in če bo drugače, se bomo spet usedli skupaj in videli, kaj in kako," je pred desetimi dnevi povedal prvi kadrovik slovenskega prvaka.

Ker 31-letni slovenski vezist, ki se lahko z igranjem in zabijanjem golov v prvi španski, nizozemski, ruski, ukrajinski in tudi izraelski nogometni ligi, še vedno nima novega kluba, smo vseeno preverili, ali obstaja kaj možnosti, da kljub vsemu pride v Olimpijo, katere član je bil do leta 2002, ko je iz njenih mladinskih vrst prestopil v Domžale, pri katerih se je izstrelil med najboljše slovenske nogometaše.

Izkušenega slovenskega nogometaša vsaj za zdaj najverjetneje ne bo v Stožice. | Foto: Izkušenega slovenskega nogometaša vsaj za zdaj najverjetneje ne bo v Stožice.

Trenutno ni niti blizu podpisa z Olimpijo

"Ne bom rekel, da je nemogoče, a trenutno nisem niti blizu podpisa pogodbe z Olimpijo," je priznal nogometaš, ki se lahko pohvali z 21 nastopi v dresu Slovenije in je z njo potoval tudi na svetovno prvenstvo leta 2010.

"Trenutno treniram individualno in iščem nov klub. Dogaja se marsikaj. Upam, da bo ime mojega novega kluba znano že v prihodnjih dneh. Da se bom priključil novi ekipi in se začel pripravljati na novo sezono. Dokler bom lahko, bi rad igral v tujini, zato se nagibam k temu, da bi še naprej igral zunaj slovenskih meja," je še dejal Domžalčan, ki je v tujini že celo desetletje.

Od januarja 2006, ko je prestopil v vrste španskega Real Sociedada. V zadnjem letu je igral v prvi ruski ligi za Mordovio, s katero je imel pogodbo do konca prejšnje sezone.

Ne spreglejte