Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 1. 2018,
20.50

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75

1

Natisni članek

Memphis Depay Zlatan Ibrahimović navijači Middlesbrough izbor z družabnih omrežij Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Ponedeljek, 22. 1. 2018, 20.50

6 let, 2 meseca

Izbor z družabnih omrežij

Človeška hudobija ne pozna meja: neverjetno, kaj je naredil navijač

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,75

1

Ponedeljek je in čas za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj se je na nogometnih zelenicah in ob njih po vsem svetu zgodilo prejšnji teden?

Ibrakadabra ima novega

Zlatan Ibrahimović, ki se je malce pred novim letom vrnil po težki poškodbi, je spet na bolniškem dopustu. A ni mu dolgčas, ves čas promovira svojo linijo športne opreme A-Z, vzel pa si je čas tudi za nov tatu. Čez ves hrbet si je vtetoviral levjo glavo z odprtim gobcem. ''Tatuji so zame kot droga,'' je zapisal v svoji avtobiografiji in vedno dokazuje, da je res tako. 

Nazadnje je nase s poslikavo svojega telesa opozoril, ko je branil še barve PSG. Takrat si je po telesu napisal imena 15 resničnih oseb, ki vsak dan prosijo za hrano.

Ibra je tudi priznal, da je večina njegovih tatujev le začasnih, kako tudi ne, švedski zvezdnik se vedno spomni česa novega.

 

Finest Art @niki23gtr

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Veliko njegovih oboževalcev se je ob novi tetovaži spomnilo na tatu nekdanjega člana Manchester Uniteda Memphisa Depayja, ki zdaj tako uspešno igra za Lyon. No, nista ravno podobna, saj ima Ibrakadabrim še dodatke, kot so pero, riba, delo Leonarda Da Vincija ..

Manemanija okužila ves Otok

Če še ne poznate najnovejše pesmi Liverpoola, je skrajni čas, da jo slišite. Nastala je po prodaji Philippeja Coutinha v Barcelono, a navijač Liverpoola Kevin Murphy ni vrgel puške v koruzo in ustvaril pesem v čast novega ljubljenca na Anfieldu Moja Salaha. Ta se je razširila kot smrtonosen virus po vsem Otoku, spominja pa na tisto z EP 2016, ko so Severni Irci vse druge okužili z napevom ''Will Grigg's on Fire''.

Pesem ni nič posebnega, kot po pravilu gre na začetku vsem na živce, v naslednji minuti pa si jo že vsi mrmrajo. Boste videli …

 

Pesem, ki je na kolena spravila tudi Pepa Guardiolo:

Hitro je dobil tudi povabilo v oddajo:

Navijači v McDonald'su:

Branilec West Hama James Collins:

Navijaču pa je odgovoril tudi eden od Uniteda:

 

Norija Ajaxovih navijačev

To, da so navijači Ajaxa eni najbolj zvestih in gorečih, je splošno znano. Nemalokrat svoje ljubljence presenetijo tudi na običajnem treningu. Vajo so ponovili tudi ta konec tedna. Dan pred derbijem s Feyenoordom se jih je v Ajaxovem centru zbralo lepo število in svoje izbrance so podpirali kot na pravi tekmi.

Manjkalo ni niti pirotehnike in glasnega petja. Izjemna navijaška popotnica je očitno padla na plodna tla, saj je Ajax z 2:0 premagal rivala iz Rotterdama, še vedno pa za vodilnim PSV zaostaja za pet točk.

Dan, ki ga ne bo nikoli pozabil

Vratar španskega drugoligaša, Luga, Juan Carlos, je na sobotni tekmi proti Sportingu Gijonu postavil končni izid za zmago s 3:1. Zadetke vratarjev smo že videli, ponavadi gre za strele z glavo v sodnikovem dodatku, a ni šlo za prekinitev, temveč le udarec s svoje polovice.

Ni jasno, ali je vratar brcnil proti vratom ali pa je poskušal žogo le podati soigralcem. Konec koncev niti ni pomembno, dosegel je izjemen zadetek, o katerem se bo še dolgo govorilo.

Ekipna akcija in izjemen konec

V Španiji smo velikokrat priča akcijam, ko se ena izmed ekip sprehodi povsem vse do gola nasprotne ekipe, a da to se zgodi v Angliji, je prava redkost.

A se je, zanj je poskrbel Chelsea, ko so njegovi nogometaši proti Brightonu izjemno kombinirali in tako zmedli obrambo, da je Brazilec Willian ostal povsem sam in neubranljivo zadel. Akcijo si splača pogledati večkrat, številni menijo, da bi lahko vse skupaj kandidiralo tudi za zadetek leta. Kaj pravite?   

Pogba in Hazard uslišala željo navijačev

Napisi, ki nagovarjajo nogometaše k tej ali oni stvari, so med navijači zelo priljubljeni, a le redko uslišani. No, minuli konec tedna se je sreča nasmehnila dvema mladima navijačema Uniteda in Chelseaja, ki sta jima njuna junaka po tekmi podarila dres. Te geste Paula Pogbaja in Edena Hazarda ne bosta nikoli pozabila.

Kako se utiša stroj na naftni pogon?

V nedeljo smo bili v Lyonu priča velikemu francoskemu derbiju med Lyonom in PSG. Parižani so na vroče gostovanje prišli brez prvega zvezdnika Neymarja, ob koncu prvega polčasa pa se je poškodoval še Kylian Mbappe, tako so v nekaj minutah ostali brez igralcev, za katera je oziroma še bo PSG odštel kar 400 milijonov evrov.

Šok za nogometnega naftnega mogotca je bil prevelik, kar je vodilo k porazu v Lyonu. Domače je v delirij z vrhunskim zadetkom v 94. minuti popeljal nizozemski zvezdnik Memphis Depay. Vratar PSG Alphonse Areola je projektil v mrežo pospremil le z očmi. Kapo dol!

Boleč zadetek Ronalda

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki so ga zardi nekaterih slabših predstav v zadnjih tednih nekateri že odpisali, je pri visoki zmagi Reala s 7:1 proti Deportivu dosegel dva zadetka. Pri drugem, ko je natančno meril z glavo, ga je nerodno zadel branilec Deportiva Fabian Schar in aktualni zlati žogi odprl arkado.

Ronaldo je hotel ureznino, ki bi lahko kazila njegov lep obraz, pogledati tudi sam. Fizioterapevta je prosil za telefon in si s pomočjo sprednje kamere ogledal poškodbo. Nad videnim ni bil navdušen.

Bo Ronaldo po tej poškodbi še najprej tako lep, kot je bil do zdaj?

  • Da.
    15,10 %
    45 glasov
  • Ne.
    60,07 %
    179 glasov
  • Še lepši bo.
    24,83 %
    74 glasov
Oddanih 298 glasov

Nedopustno: navijač vratarjev bidon napolnil z urinom

Iz Anglije poročajo o nedopustnem dejanju enega izmed navijačev. Šlo je za drugoligaško tekmo v Londonu med QPR in Middlesbroughom, ko je eden izmed navijačev gostujoče ekipe ukradel bidon z vodo domačega vratarja in ga napolnil z urinom ter vrgel nazaj proti golu. 

Številni celo poročajo, da je vratar QPR Alex Smithies vse skupaj celo zaužil, vesela novica pa je, da so nagnusnega navijača že prijele oblasti in ga za začetek hitro oglobile, prihodnji mesec pa se bo zagovarjal tudi na sodišču.

Belgijskega orjaka začarala ruska lepotica

Člana Manchester Uniteda Marouaneja Fellainija so zalotili na zmenku z izkušeno 38-letno nekdanjo Playboyevo zajčico Victorio Bonyo, ki zdaj dela kot novinarka in televizijska voditeljica.

Za zdaj še ni jasno, v kakšnem razmerju sta, morda sta le prijatelja, morda kaj več. Angleški tabloidi namigujejo, da sta par, a vse skupaj še ni potrjeno. Nekaj je jasno, Belgijec se je zagotovo ne bi branil. O kom teče beseda, si poglejte v slikovnem gradivu.

 

#sunnydays ☀️ #mydubai

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

 

Love my #KFC tan 😁

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

 

Summer!!! Beach!!! Sun!!! Yehhh

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

 

Dress by Victoria Bonya @victoriabonya_brand

A post shared by Victoria Bonya (@victoriabonya) on

Ne spreglejte