Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 10. 2017,
18.38

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 9. 10. 2017, 18.38

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Bilo je tako hudo, da so Brazilci potrebovali kisikove maske

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Za nami je pester nogometni teden, v katerem ni manjkalo takšnih in drugačnih pripetljajev na nogometnih zelenicah in ob njih. Katerih deset se je znašlo v tokratnem Sportalovem izboru z družabnih omrežij?

Neverjetno, kakšen spodrsljaj si je privoščil Nizozemec

V četrti nizozemski ligi je nogometaš Harkemase Boys Dennis van Duinen poskrbel za potezo, zaradi katere je postal spletni hit. Pri vodstvu njegove ekipe z 2:0 je že preigral vratarja nasprotnikove ekipe Capelle, a nato zapravil nemogoče. Da bi bila zgodba še hujša, je Capelle potem zabil tri gole, poskrbel za preobrat in zmagal s 3:2.

Vroča igralka iz filmov za odrasle na dresih nemškega kluba

Pri nemškem Oberwürzbachu so se odločili za drzno potezo, ki jim je prinesla kar nekaj pozornosti. Odločili so se namreč, da bodo na svojih dresih reklamirali lepo Leno Nitro. Nič tako zelo razburljivega, če 30-letna lepotica ne bi bila igralka iz filmov za odrasle. Nemški nižjeligaš si je s to potezo priskrbel kar nekaj medijske pozornosti, reklama pa je zagotovo dobrodošla tudi za Nitrovo.

To je Lena Nitro:

 

Ich geh ins Bett... noch jemand müde? 😉 #gutenacht #realitylovers #highheels #lenanitro #girl #blond #gymking

A post shared by Lena Nitro (@lenanitro) on

 

 

Gute Nacht Berlin 😘 #berlin #girls #ladysnight #sixxpaxx

A post shared by Lena Nitro (@lenanitro) on

Brazilski zvezdniki so po tekmi potrebovali kisikove maske

Brazilija, ki si je nastop na svetovnem prvenstvu 2018 zagotovila že pred časom, je prejšnji teden gostovala v Boliviji in remizirala brez zadetkov. Po tekmi v La Pazu, kjer je gostujočim nogometašem vedno težko, saj igrajo na nadmorski višini 3.700 metrov, so brazilski zvezdniki v garderobi posedali s kisikovimi maskami na ustih, saj so bile razmere za igranje res nehumane. Fotografijo, ki je hitro zaokrožila po spletu, je na svojem Instragramovem profilu delil tudi prvi zvezdnik Brazilije, najdražji nogometaš vseh časov Neymar.

Brez skrbi, Shakira je še vedno srečno zaljubljena

Prejšnji teden so se svetovni mediji razpisali o tem, da sta se po sedmih letih zveze, v kateri sta se jima rodila tudi dva sinova, razšla kolumbijska glasbena zvezdnica Shakira in španski nogometni zvezdnik Gerard Pique. Očitno zgodba ni resnična. Shakirina predstavnica za odnose z javnostjo je namreč v pogovoru za revijo Hola dejala, da so to zgolj zlobna natolcevanja.

"Shakira in Gerard Pique sta še vedno skupaj in srečno zaljubljena. Vse je tako, kot je bilo. To so le zlobne govorice ljudi, ki želijo škodovati Piqueju," je povedala in namignila, da je vse skupaj nastalo predvsem zaradi osovraženosti nogometaša Barcelone in tudi španskega reprezentanta v tamkajšnji javnosti. Znano je, da je zagrizen Katalonec, kar je potrdil tudi po nedavnih incidentih na dan referenduma za neodvisnost Katalonije in se s tem zameril marsikomu.

Da so besede Shakirine predstavnice za odnose z javnostjo verjetno resnične, potrjuje tudi komentar, ki ga je Pique pustil pod enim izmed zapisov, ki ga je lepa Kolumbijka objavila na Twitterju pred nekaj dnevi:

Komentar Gerarda Piqueja na video Shakire:

Škoti po neuspehu postali tarča posmeha

Škotom v nedeljo v Stožicah ni uspelo premagati Slovenije in v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 ohraniti upov za nastop na velikem tekmovanju. Tam, na svetovnih in evropskih prvenstvih, jih ni že od leta 1998, zaradi česar so postali tarča posmeha. Simpatične Škote, ki so zaradi svojih navijačev Slovencem prirasli k srcu, na spletu zbadajo s takšnimi in drugačnimi domislicami. Tole je ena izmed jih: "Kako imenujemo 23 moških, ki gledajo svetovno prvenstvo 2018? Škotska nogometna reprezentanca."

Norišnica v Egiptu, štadion in ulice so gorele

Egipt se je prvič po letu 1990 uvrstil na svetovno prvenstvo, potem ko je v afriških kvalifikacijah v nedeljo premagal Kongo z 2:1. Po koncu tekme je na štadionu v Kairu, na katerem se je zbralo več kot 80 tisoč gledalcev, zavladala pravcata norišnica, nič drugače pa ni bilo niti na ulicah glavnega egiptovskega mesta …

Takole je bilo na štadionu v Kairu:

Takole je bilo na ulicah Kaira:

Kaj se bo zgodilo, če bo Katalonija postala neodvisna?

Če bo Katalonija dosegla neodvisnost, bodo seveda velike spremembe tudi v španskem nogometu. Barcelona je eden izmed njegovih nosilcev, v reprezentanci, ki je z dvema evropskima in svetovnim naslovom zaznamovala tretje tisočletje svetovnega nogometa, bi bilo marsikaj drugače. Tole sta mogoči enajsterici Španije in Katalonije, če bi se Katalonci osamosvojili:

katalonija | Foto:

Fotografija Cristiana Ronalda, ki je prejela 4,5 milijona všečkov

Zvezdnik Real Madrida in Portugalske Cristiano Ronaldo je na svojem Instagramovem profilu objavil fotografijo, na kateri so poleg njegovega dekleta, noseče Georgine Rodriguez, še njegovi trije otroci. Skupaj posedajo v parku, fotografija pa je na spletu naletela na neverjeten odziv. Prejela je kar 4,5 milijona všečkov v le nekaj dneh in le potrdila, da je portugalski as ena izmed največjih znamk v svetu športa.

 

Picture of the day ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Španec razkril 13 let staro skrivnost

V eni izmed britanskih oddaj je prejšnji teden gostoval španski nogometni zvezdnik Cesc Fabregas, ki je danes član Chelseaja. Leta 2004 je igral za Arsenal, po tekmi proti Manchester Unitedu pa se je zgodil incident, po katerem je takratni trener Uniteda, Alex Ferguson, v obraz dobil kos pice, ki je priletel iz rok enega izmed nogometašev. Zdaj, 13 let pozneje, je Fabregas priznal, da je bil on tisti, ki je, sicer ne nalašč, zadel legendarnega Škota.

Živali, ki so prekinile nogometne tekme

Oglejte si videokompilacijo posnetkov tekem, ki so jih prekinile živali. Ne samo psov, v tem videu boste videli pravcato serijo različnih simpatičnih živali, ki so tako ali drugače poskrbele za to, da je moral sodnik ob koncu polčasa pokazati kar nekaj minut dodatka.

Ne spreglejte