Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
1. 10. 2018,
17.45

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,02

2

Natisni članek

Julija Ušakova izbor z družabnih omrežij Phil Jones Spartak Moskva Ronaldinho Robert Lewandowski Radamel Falcao Ron-Robert Zieler Diego Armando Maradona Adam Reach Dani Alves

Ponedeljek, 1. 10. 2018, 17.45

5 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Avtogol, ki ga vidiš enkrat na 100 let #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,02

2

Ponedeljek je in čas za priljubljeno rubriko, Sportalov izbor z družabnih omrežij. Katerih deset junakov se je v izboru zanimivih (ob)nogometnih dogodkov znašlo tokrat?

Vsi se smejijo branilcu Uniteda

Phil Jones je bil tragična figura izpada Manchester Uniteda, ki je sredi preteklega tedna izpadel iz ligaškega pokala. Na Old Traffordu je rdeče vrage po enajstmetrovkah izločil Derby County, edino na srečanju pa je zgrešil ravno angleški branilec.

Strel za slovo od ligaškega pokala:

Slabo izvedeno enajstmetrovko niso dobro sprejeli niti navijači Uniteda:

To pa ni bilo vse, saj je Jones tako kot že nekajkrat v preteklosti med tekmo s svojimi edinstvenimi potezami skrbel za smeh pri ljubiteljih nogometa. Tako se je najprej s pomočjo nasprotnega igralca zvalil v jarek štadionu na Old Traffordu ...

... nato pa še zanimivo padel. No, tudi tukaj mu je malce pomagal nogometaš Derbyja:

Šal na njegov račun po tekmi ni manjkalo:

Njegova zanimive grimase v preteklosti:

Odbojko so gledali tudi nogometaši Bayerna

Nedeljski finale v odbojki so gledali tudi nogometaši Bayerna. Nad zmago svojih rojakov je bil navdušen tudi napadalec Bavarcev Robert Lewandowski, ki se je posmehoval soigralcu, Brazilcu Rafinhi. Poljaki so v finalu odbojkarskega SP premagali ravno Brazilce in še tretjič postali svetovni prvaki.

Poljska odbojka
Sportal Kdo bi si mislil: Poljaki ubranili svetovni naslov!

Poglejte, kaj je zgrešil kolumbijski tiger

Francoski podprvak Monaco je v hudi krizi. Tako hudi, da je trenutno na mestih, ki vodijo v drugo ligo. Na zadnjih osmih tekmah so kat petkrat izgubili in trikrat remizirali. V slabi formi so vsi, tudi njihov prvi napadalec Radamel Falcao, ki je proti ekipi Roberta Berića in zaostanku z 0:1 zgrešil nemogoče. Ko ne gre, res ne gre.

Dame in gospodje, Diego Armando Maradona

Sloviti Argentinec je na klopi mehiškega drugoligaša Dorados po dveh zaporednih porazih spet dočakal zmago. Ni kazalo najbolje, potem pa so njegovi izbranci dva zadetka dosegli v sodnikovem dodatki in razveselili svojega trenerja, ki je zmago proslavil na svoj način. Že na igrišču je poskakoval ob napevih navijačev, v slačilnici pa tudi zaplesal …

Tako je med tekmo trpel Argentinec in se na koncu razveselil kot otrok …

… v slačilnici ni šlo niti brez plesa:

Ni se mogel upreti

Ronaldinho se je pretekle dni na dobrodelnem dogodku Cruyffove fundacije družil z nekdanjim soigralcem pri Barceloni, Carlesom Puyolom. Upokojeni nogometni čarovnik je med pogovorom z legendo katalonskega velikana zagledal žogo ter jo poslal med noge nekdanjega kapetana Barcelone in ga navihano z nasmehom na obrazu ''osramotil''.

Zakaj osramotil? V nogometu menda ni večje sramote, kot da ti nekdo pošlje žogo med nogami. Sliši se čudno in nič kaj logično, a mlajša generacija žogobrcarjev je o tem slepo prepričana.

Z rokami premagal lastnega vratarja

Da, živemu človeku se zgodi vse. Tudi zadetek, ki smo ga videli v nemški bundesligi na tekmi med Suttgartom in Werderjem, je dokaz za to. Domači so vodili z 1:0, ko je avt izvajal Hrvat Borna Sosa in na dremežu ujel svojega vratarja Rona-Roberta Zielerja. Nekdanji vratar Manchester Uniteda si je popravljal nogavice, ko je žoga švignila mimo njega, te pa nato ni mogel več ujeti.

''Težko je razložiti, nekaj takega se zgodi na vsakih 100 let,'' je dela 20-letni hrvaški branilec. ''Bil sem popolnoma pretresen, saj nisem mogel verjeti, kaj se je zgodilo. Na koncu smo se zadetku smejali, saj smo vseeno zmagali,'' je še dodal.

Navijači Stuttgarta so se le prijeli za glavo, na koncu pa ta velika napaka Hrvata in Nemca na koncu ni vplivala na končni rezultat. Domačini so se po šokantnem zadetku hitro zbrali in le sedem minut kasneje prek Gonzala Castra zadeli za novo vodstvo in tudi končno zmago z 2:1.

Če bi tak zadetek dosegel Messi …

Da, vemo, da je to že zelo oguljena fraza, ampak zato ni nič manj resnična. Če bi Leo Messi storil to, kar je Portugalec Eder v ruskem pokalu, bi mu že zdaj na dom dostavili nagrado Puškaš. Portugalski napadalec je po strelu na gol Tarasa Mihalika žogo sprejel in jo v zraku s polškarjicami poslal za hrbet vratarja Baltike. Žoga je presenetila vse, tudi vratarja Jevgenija Pomazana, ki se je lahko le kot kegelj prevrnil na hrbet.

Tudi tole ni kar tako. Sploh ne!

Enako kot pri zgodnjem opisu velja tudi za zadetek Angleža Adama Reacha, ki tik pred koncem prvega polčasa z magičnim zadetkom svojo Sheffield Wednesday popeljal v vodstvo. Zadetek si velja ogledati večkrat. Vrhunski je.

Daniju Alvesu na bolniškem dopustu ni dolgčas

Nekdanji zvezdnik Barcelone Dani Alves trenutno ne igra za PSG, saj celi poškodbo kolena. No, vsaj tako piše na uradnem bolniškem spričevalu Brazilca, a izkušenemu bočnemu branilcu na bolniškem dopustu ni hudega.

Prepeva in miga ob brazilski popevkah, ob tem pa iz dolgčasa obuje tudi petke svoje žene Joane Sanz in pokaže, da zna, tako kot njegova žena, hoditi kot prava manekenka. Da, prav ste prebrali.

Alves poje uspešnico Wesleyja Safadãa - Só Pra Castigar:

Alves in petke. Zagotovo jih ni nosil prvič:

Navijači Spartaka so se ustrašili za ubogo Julijo

Čeprav ruska lepotica Julija Ušakova ot ena izmed novinark klubske televizije bolj kot z nogometnim klubom Spartaka k sodeluje s tisto hokejsko različico, so se zanjo po objavi njene fotografije s povitim gležnjem ustrašili prav vsi navijači Spartaka, tako hokejski kot nogometni.

''Poškodba spodnjega dela telesa naše Julije Ušakove,'' je ob zanimivi fotografiji Spartak zapisal na udarnem tviter profilu. Po številnih kritikah feminističnih organizacij, ki so Spartak nemudoma obtožile seksizma, je Julija prav to fotografijo delila tudi na svojem uradnih profilih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Голеностоп вывихнула. Нашла маленькую складочку под попой. Сломала два ногтя. И всё в один день 😱 Ндаа, понедельник- он такой 🙈😄 Буду решать девичьи «проблемы» по степени значимости- сначала складочку уберу, потом на маникюр. А голеностоп сам пройдет. 😂😂😂 Посмотрим, как работает косметика @celltense_russia 😌 Всем классного и позитивного начала недели! 😜💋

A post shared by Юлия Ушакова (@yulia_ushakova) on

''Imam zvit gleženj in dva zlomljena nohta. Nič kaj spodbuden začetek tedna,'' je zapisala Rusinja in dodala, da bo najprej snela povoj, nato pa šla na manikiro. ''Imejte se lepo,'' je še pozdravila.

Da poškodba ni prehuda in da je bil strah navijače odveč, je hitro potrdila tudi sama. Nekdanjo prvakinjo v bodibildingu bomo kmalu spet videvali na štadionih hokejske in nogometne ekipe Spartaka. Poškodba gležnja je že zgodovina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пока мои друзья делают ставки, как скоро меня пригласят стать рекламным лицом производителей тампонов и прокладок (учитывая преобладание красно-белого цветосочетания в моей жизни 😂), я готовлюсь к серии октябрьских матчей @spartak_hc 🤗🏒 2.10. играем со СКА 🔥 Да, вы не ослышались! Я приглашаю вас в Парк Легенд на игру #соСКА 😂😂😂 ✊🏽 Мой образ: @delisma_fashion 💋 #спартакмосква #spartakmoscow

A post shared by Юлия Ушакова (@yulia_ushakova) on

Ne spreglejte