Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 4. 2016,
14.01

Osveženo pred

1 mesec, 4 tedne

Vsebino omogoča Intersport

Natisni članek

vadbeni pripomočki Energetics preobrazba resetworkout Aja Uršič Jan Kovačič Intersport advertorial

Sreda, 6. 4. 2016, 14.01

1 mesec, 4 tedne

Preobrazba je končana! Vas zanima, kaj sta Aja in Jan dosegla v šestih tednih?

Vsebino omogoča Intersport

Foto: Ana Kovač

Aja Uršič in Jan Kovačič sta dokazala, da je z odločnostjo in predanostjo v kratkem času mogoče narediti ogromno. Poglejte, kaj vse sta počela in kaj so pokazale končne meritve.

Motivirana, odločna in stoodstotno predana od začetka do konca preobrazbe

Aja Uršič in Jan Kovačič sta nas v zadnjih dveh mesecih v rubriki Naredi nekaj zase zabavala z vedno zanimivimi in inovativnimi treningi, ki so nas vsak teden navdušili. Aja je v začetku preobrazbe obljubila, da bo trmasta in ne bo odnehala, kar ji lahko na koncu samo potrdimo in ji čestitamo. Seveda pa nič ne bi bilo brez Jana, ki je s svojo strokovnostjo, znanjem in motiviranostjo ter vedno pozitivno naravnanostjo Aji ves čas stal ob strani. Rezultat so bili odlični in zabavni treningi, ki pa so prinesli tudi navdušujoče rezultate.  

"Bravo, Aja!"

In kaj so pokazali rezultati? Kot se za pravo preobrazbo spodobi, je namreč Jan poskrbel tudi za merljiva dejstva. Na prvem srečanju je Ajo soočil z nekaj testi, ki so pokazali njeno vzdržljivost, gibljivost, moč, ravnotežje in telesno sestavo, in ji glede na rezultate v naslednjih tednih pripravljal treninge. Seveda sta teste ponovila na zadnjem srečanju. Aja je dokazala, da je pridno trenirala in upoštevala vse Janove nasvete. Jan namreč pravi, da so testi pokazali "optimalni napredek za takšno kratko časovno obdobje."

Tudi vas muči radovednost, kaj so pokazali testi? | Foto: Tudi vas muči radovednost, kaj so pokazali testi?

Gibljivost:

103 cm  120 cm

Vzdržljivost:

04:16 min  12 min

Srčni utrip: 

      tik po testu 184/min;  min. po testu: 169 

      tik po testu: 176/min; min. po testu: 150

Ravnotežje:

leva = 12,5 s / desna = 6,5 s  leva = 33 s / desna = 24

 

 

Aja: "Bilo je, je še vedno in bo nekaj nepozabljivega! A to ni zaključek, ampak začetek nečesa novega!"

 | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

"Vsa druženja, občutke, izkušnje in vse, kar se je dogajalo, je res težko opisati in strniti v nekaj povedi. Sodelovanje z Janom, Siolom (Nina, Ana, Dean, Klemen) in Intersportom je bilo nekaj izjemnega. Naporni in hkrati zabavni treningi, izjemna ekipa, podpora družine, prijateljev in bralcev rubrike, samodisciplina, vztrajnost ter trma so me pripeljali do rezultata.

Lepo je videti, da ti ekipa ves čas stoji ob strani in te podpira. To je vsekakor veliko pripomoglo k končnemu rezultatu. Biti del projekta Naredi nekaj zase je bilo, je še vedno in vedno bo nekaj neponovljivega. Škoda, da se je vse skupaj že končalo.

Pogrešala bom naša druženja. Prepričana pa sem, da to ni zaključek, ampak začetek nečesa novega. Komaj čakam, da vidim, kako se bo vse skupaj nadaljevalo. Nekaj novih izzivov in ciljev je že zastavljenih. Vesela sem, da sem dosegla zastavljen cilj in da niti enkrat nisem pomislila, da bi odnehala. Tako upam, da nisem razočarala Jana in preostale celotne ekipe. Motivacija je ostala na visoki ravni in ob vsem sem uživala, kar se mi zdi najbolj pomembno. Še enkrat iskrena hvala vse!!! :)"

Jan: "Nisem si mislil, da bo tako zabavno in prijetno! Boljše varovanke si ne bi mogel želeti!"

 | Foto:

"Pred samim začetkom projekta sem pričakoval, da bo to zanimiv projekt, vendar pa si nisem mislil, da bo tako zabavno in prijetno. Priložnost sem imel delati s super ekipo, ki je bila vedno pozitivno naravnana, tako da je bilo vsako snemanje oziroma fotografiranje polno smeha in dobre volje.

Kar pa zadeva našo Ajo, lahko rečem samo to, da si boljše varovanke res ne bi mogel želeti. Predana, motivirana in z nasmehom na obrazu je na naših druženjih poslušno absorbirala vse napotke, ki sem ji jih dajal iz tedna v teden. To pa se je tudi videlo, saj je bil z vsakim tednom očiten napredek, njena energija pa vedno na višji ravni.

Niso me presenetili niti odlično opravljeni testi, ker sem že na začetku spoznal, da je Aja vztrajna punca, ki stoji za svojimi odločitvami. Čeprav se je ta projekt zaključil, sva se z Ajo odločila, da nadaljujeva najino preobrazbo, tako da bova še naprej sodelovala in si tako postavila nove izzive, ki bodo vidni tudi na FB-strani: Treniraj in uživaj.

 

Ste kaj zamudili? Ponovimo vse od začetka …

#1 Aja in Jan sta začela z meritvami, lekcijo o dobrem ogrevanju pred in po vadbi ter s prvim krožnim treningom.

Klik za ogled celotnega treninga.  | Foto: Klik za ogled celotnega treninga.

 

#2 S čim se mora soočiti vsak, ki si želi spremembe? S kardio treningom in zdravo prehrano, jasno!

Klik za ogled celotnega treninga.  | Foto: Klemen Korenjak Klik za ogled celotnega treninga. Foto: Klemen Korenjak

 

#3 "Brez izgovorov, greva na štadion!"

Klik za ogled celotnega treninga.  | Foto: Dean Gostimirovič Klik za ogled celotnega treninga. Foto: Dean Gostimirovič

 

#4 "Aja, ali veš, kaj je to fartlek?!"

Klik za ogled celotnega treninga.  | Foto: Dean Gostimirovič Klik za ogled celotnega treninga. Foto: Dean Gostimirovič

 

#5 "Danes bova delala resetworkout – v paru!"

Klik za ogled celotnega treninga.  | Foto: Dean Gostimirovič Klik za ogled celotnega treninga. Foto: Dean Gostimirovič

 

#6 Aja in Jan sta za konec dodobra začinila trening na fitnesu

Klik za ogled celotnega treninga.  | Foto: Ana Kovač Klik za ogled celotnega treninga. Foto: Ana Kovač

 

 

Dobra novica: Aja in Jan ne gresta nikamor!

Med projektom Naredi nekaj zase sta postala prava prijatelja in ker sta oba navdušena nad aktivnim načinom življenja in zdravim življenjskim slogom nasploh, sta se odločila, da zgodbo nadaljujeta. Obljubljata, da bosta še naprej pripravljala zabavne treninge, nasvete glede prehrane ter vas vsak dan motivirala. Od zdaj najprej ju lahko spremljate na novi FB-strani Treniraj in uživaj. Janove nasvete pa lahko spremljate tudi na spletni strani vadbe Resetworkout ali na Facebooku.

 

Pri vadbi sta si pomagala s pripomočki Energetics, ki jih je Aji na začetku preobrazbe podaril Intersport

Projekt in rubriko Naredi nekaj zase je omogočil Intersport, ki je Ajo že v začetku preobrazbe spodbudil s praktičnimi nagradami. Prejela je eliptični trenažer, da bo lahko vadila kadarkoli tudi doma, vadbene pripomočke Energetics in kose oblačil in športne copate iz nove kolekcije.

Aja in Jan sta dokazala, da so vadbeni pripomočki zares praktični za vse tiste, ki si želijo novih izzivov in trening radi popestrijo tudi z različnimi lokacijami. Zelo dobrodošli pa so tudi takrat, ko primanjkuje časa, saj jih lahko uporabimo tudi v dnevni sobi ali na domačem dvorišču.

 

Ne spreglejte