Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 11. 2015,
16.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

NBA košarka

Sobota, 14. 11. 2015, 16.21

8 let

Visoka zmaga Phoenixa in prvi trojni dvojček Brandona Knighta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V košarkarski ligi NBA se je igralo šest tekem. V noči na torek je najbolj izstopal košarkar Phoenix Suns Brandon Knight.

Košarkarji Phoenix Suns, kjer je nekdaj igral tudi slovenski košarkar Goran Dragić, so na domačem parketu visoko premagali LA Lakers z izidom 120:101. Na tekmi je bil zelo razpoložen Brandon Knight, ki je dosegel svoj prvi trojni dvojček. 23-letni košarkar je v svojo statistiko vpisal 30 točk, 10 skokov in 15 podaj.

Oklahoma City Thunder je izgubila v gosteh pri nekdanjem moštvu Bena Udriha Memphis Grizzlies s 114:122, kljub 40 točkam in 14 podajam Russella Westbrooka. Pri Memphisu je bil najboljši igralec, sicer rezervist, Mario Chalmers, ki je prispeval 29 točk.

Moštvo Dallas Mavericks, za katerega je nemški as Dirk Nowitzki prispeval 21 točk, je v gosteh z 92:86 premagalo daleč najslabšo ekipo lige NBA Philadelphia Sixers za še četrto zmago po vrsti. Philadelphia tako ostaja edino moštvo brez zmage v ligi NBA, z enajstimi zaporednimi porazi.

Košarkarji Chicago Bulls so na domačem parketu s točko razlike (96:95) premagali Indiana Pacers. Derrick Rose je za bike dal 23 točk, a je predčasno zapustil parket, potem ko si je v zadnji četrtini zvil levi gleženj. Pri Indiani je bil najboljši Paul George s 26 točkami.

Ekipa Boston Celtics je zmagala v gosteh pri Houston Rockets s 111:95. Za goste, ki so vpisali še tretjo zaporedno zmago, je Isaiah Thomas prispeval 23 točk, Trevor Ariza pa je pri Houstonu dal 19 točk.

Košarkarji Portland Trail Blazers so v gosteh pri San Antonio Spurs izgubili z 80:93. Za Portland, ki je izgubil še šestič zaporedoma, je Damian Lillard prispeval 29 točk, Manu Ginobili pa je za peto zaporedno zmago San Antonia 14 od svojih 17 točk dal v četrti četrtini, Kawhi Leonard je dodal 19 točk.

Vsi trije Slovenci bodo stopili na parket v noči na sredo. New York Knicks Saša Vujačića bodo doma gostili Charlote Hornets, Miami Heat, za katerega igrata Goran Dragić in Beno Udrih, pa bo doma igral proti Minnesota Timberwolves.

Ne spreglejte