Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 6. 2024,
9.10

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 5,23
Saša Dončić NBA Luka Dončić Luka Dončić

Natisni članek

Sobota, 15. 6. 2024, 9.10

1 mesec, 1 teden

Veselo tudi ob parketu

Izjemen prizor očetov obeh zvezdnikov Dallasa #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 5,23
Luka Dončić | Luka Dončić se je še enkrat izkazal na parketu. Ob njem pa je imel tudi veliko navijačev. | Foto Guliverimage

Luka Dončić se je še enkrat izkazal na parketu. Ob njem pa je imel tudi veliko navijačev.

Foto: Guliverimage

V noči na soboto v ligi NBA, ko je Dallas premagal Boston, ni bilo pestro samo na parketu, ampak tudi ob njem. Tam je bilo mogoče videti nekaj znanih obrazov, med njimi je bil spet Saša Dončić, oče Luke Dončića.

V noči na soboto je bilo v Dallasu veselo. Luka Dončić in druščina so tokrat kritikom zaprli usta, potem ko so na četrti tekmi visoko premagali Boston Celtics z izidom 122:84. Tega uspeha so se veselili navijači in tudi najbližji sorodniki košarkarjev.

Ob parketu sta bila Saša Dončić in Drederick Irving očeta Luke Dončića in Kyriea Irvinga. Verjetno pa je Luka svojemu očetu pripravil eno lepših rojstnodnevnih daril, potem ko je Dallas vendarle premagal Boston. Saša Dončić je 14. junija praznoval svoj 50. rojstni dan.

Slovenski košarkarski as je ob igrišču pozdravil tudi Sergia Ramosa, španskega nogometnega zvezdnika, ki je dolga leta igral za madridski Real.

Trenutni izid v zmagah je 3:1 za Boston. Košarkarji se zdaj selijo v Boston, kjer bo 18. junija ob 2.30 peta tekma. Luka Dončić je na zadnji tekmi v dobrih 32 minutah igre dosegel 29 točk, tem pa dodal še po pet skokov in asistenc. Luka je takoj po tekmi povedal, da se je njihov trud poplačal in da še vedno verjamejo.

Preberite še:

Luka Dončić
Sportal Luka Dončić po veliki zmagi nagovoril Slovence #video
Luka Dončić
Sportal Luka Dončić in Dallas odgovorila kritikom z veličastno zmago #video
Ne spreglejte