Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Torek,
25. 11. 2014,
12.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Luka Rupnik Sasu Salin Gregor Hrovat Dino Murić Jaka Brodnik

Torek, 25. 11. 2014, 12.05

8 let

Pri Olimpiji šok za šokom, povrhu vsega še neodgovornost Brodnika

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Košarkarji Uniona Olimpije so danes v Moskvo, kjer jih v sredo čaka tekma 7. kroga Eurocupa proti Himkiju, odpotovali vidno oslabljeni. Zdesetkani bodo igrali tudi v prihodnjih tednih.

Sasu Salin, Luka Rupnik in Jaka Brodnik zagotovo ne bodo igrali proti Himkiju, saj niso odpotovali v Rusijo. Za finskega košarkarja so Ljubljančani upali, da bo lahko zaigral, vendar se je trening po vrnitvi zanj hitro končal, čaka pa ga nova rehabilitacija gležnja.

Rupnikova težava z ramo prav tako ni nedolžna, saj bo moral počivati naslednje tri tedne, kar je novi udarec za zeleno-bele.

Pravo neodgovorno ravnanje pa si je privoščil Brodnik. Težava se je pojavila pred odhodom v Podgorico na gostovanje k Budućnosti v okviru lige ABA. Ker je Jaka, kot pravijo v klubu, ugotovil, da ima le potni list in ne tudi osebne izkaznice, so se pri Olimpiji odločili, da s potnim listom raje odpotuje v Črno goro in ne v Moskvo, medtem pa mu za Rusijo niso mogli urediti vize. Za Olimpijo je bila bolj pomembna tekma regionalne lige, zato je danes tudi on ostal doma v Ljubljani. Je pa to tudi šola za vodstvo kluba, da že ob začetku sezone vse stvari, ki jih košarkar potrebuje, uredi.

Po sili razmer se je tako Olimpiji priključil kapetan Dino Murić, ki sicer še ne trenira na vso moč in bo v Moskvi le statist, vprašanje pa je, koliko minut in v kakšno pomoč bo lahko ekipi Gregor Hrovat. Nekdanji član Heliosa je namreč začutil bolečino v preponi in po nasvetu zdravniške službe ne sme biti podvržen večjim naporom, zato ga trener Aleš Pipan ne bo mogel vključiti v pogon v takšni meri, kot bi si sicer želel.

Zdravstvene težave prav tako ovirajo nemoten proces treninga, saj tudi vaditi ne morejo z desetimi košarkarji, v ljubljanskem klubu pa si želijo, da bi se težave s poškodbami le končale.

Ne spreglejte