Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 7. 2024,
13.55

Osveženo pred

2 uri, 21 minut

Oglasno sporočilo
noad otroci košarka košarkarski kamp Goran Dragić Goran Dragić Henkel Persil PR članek

Natisni članek

Torek, 30. 7. 2024, 13.55

2 uri, 21 minut

Persil: pokrovitelj košarkarskega kampa Gorana Dragića za svetlejšo prihodnost mladih

Oglasno sporočilo

Deseti košarkarski kamp za otroke Gorana Dragića je letos potekal od 30. junija do 6. julija, in sicer že četrtič v prelepem okolju hotela in kopališča Thermana Laško. Eden ponosnih pokroviteljev je bil tudi Persil – blagovna znamka, znana po družinski naravnanosti in veliki vlogi, ki jo ima v vsakem gospodinjstvu.

henkel_persil_x_goran_dragic_PR_photo_1200x800 | Foto: Henkel Foto: Henkel

Persil, svetovno priznani strokovnjak za pranje perila, je v sodelovanju s košarkarskim kampom Gorana Dragića predstavljal čudovito kombinacijo športa, košarke, medsebojnega spoštovanja, spoznavanja in zabave. Z donacijo izdelkov za pranje perila, dovolj za kar 1060 pranj, je Persil poskrbel za izjemno čistočo, sijoče barve in dolgotrajno svežino dresov vseh udeležencev kampa. Z inovativnimi tehnologijami zagotavlja globinsko čistočo in brezhibno odstranjevanje trdovratnih madežev, kar je še posebej pomembno za aktivne športnike. Oblačila prav tako obogati z vonjem dolgotrajne svežine, sijočimi barvami in sodobno nego za vse vrste tkanin na trajnosten in odgovoren način z mislijo na planet.

Picture1_Persil | Foto: Henkel Foto: Henkel

Košarkarski kamp Gorana Dragića ni le priložnost za učenje novih košarkarskih veščin, temveč tudi za ustvarjanje trajnih spominov in prijateljstev. Udeleženci kampa se skozi različne aktivnosti povezujejo, krepijo svoje socialne veščine in se učijo vrednot, kot so ekipno delo, disciplina in medsebojno spoštovanje. Kamp predstavlja varen prostor, kjer se mladi lahko izražajo, učijo in rastejo v spodbudnem okolju. Za dodatno samozavest in udobje pa je poskrbel tudi Persil, ki je omogočil, da so bila športna oblačila otrok vedno brezhibno čista – s tehnologijo, ki je dokazano izjemno nežna do kože, ne povzroča alergijskih reakcij in so jo odobrili priznani dermatološki strokovnjaki.

Košarkarski kamp Gorana Dragića in Persil sta tako skupaj ustvarila nepozabno izkušnjo, ki bo ostala v srcih mladih udeležencev še dolgo. Skupaj smo s svojo predanostjo, inovativnostjo in znanjem poskrbeli, da je bilo ustvarjanje spominov vseh sedem dni brezskrbno in bleščeče čisto.

henkel_persil_x_goran_dragic_PR_photo_1_1200 | Foto: Henkel Foto: Henkel

Naročnik oglasnega sporočila je HENKEL SLOVENIJA D.O.O.

Ne spreglejte