Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matej Podgoršek COVER1

Ponedeljek,
12. 12. 2011,
20.32

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Liga NBA Chris Paul Dwight Howard

Ponedeljek, 12. 12. 2011, 20.32

4 leta, 3 mesece

Paul niti v Clippers, Howard morda ostane v Orlandu

Matej Podgoršek COVER1

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Saj ni res, pa je. Agonija Chrisa Paula se nadaljuje. Neuspešna so bila tudi pogajanja za prestop v Los Angeles Clippers. Medtem Dwight Howard razmišlja, da bi morda le ostal v Orlandu.

Kupčija med Los Angeles Clippers in New Orleans Hornets za Chrisa Paula je mrtva, prek twitterja poročajo ameriški športni novinarji. Vodstvo lige NBA je deležno vse več posmeha, saj se agonija enega najboljših branilcev v ligi tako le podaljšuje, nova sezona pa se začne čez 13 dni. Za Paula naj bi NBA kot lastnik Hornets zahteval Erica Gordona, Erica Bledsoea, Chrisa Kamana, Al-Farouqa Aminuja in izbor na naboru. Clippers niso želeli dati obeh Ericov. "Želim mu vse dobro. Še jaz sem frustriran zanj," je o Paulu tvital LeBron James.

Do drugačnega preobrata pa bi znalo priti v primeru drugega zvezdnika, ki mu poleti poteče pogodba. Dwight Howard, ki si od četrtka išče novo sredino, je ta ponedeljek presenetil z naslednjimi besedami: "Rad imam to mesto. Nikjer ne bi bil raje kot v Orlandu. Rad bi se le prepričal, da je tu vse na svojem mestu, da bi lahko osvojili prvenstvo. Želim spremembe." Tako je vodstvo kluba pozval: "Če ste pripravljeni, kaj spremeniti, če ste pripravljeni narediti vse za zmage, me lahko obdržite." Ima tudi že prvi predlog: naj podpišejo Chaunceyja Billupsa (v New Yorku odpuščenega organizatorja igre snubi tudi Chris Bosh iz Miami Heat). Howardov agent se od petka sicer pogovarja z New Jersey Nets, Dallas Mavericks in Los Angeles Lakers, a novi predsednik Orlanda, Alex Martins, ostaja optimist, da "superman" vendarle ostane: "Prepričan sem, da se z Dwightom lahko dogovorimo in ga prepričamo, da pri nas ostane za dlje."

Medtem se emigracija iz prvakov Dallas Mavericks nadaljuje. Po Tysonu Chandlerju (New York Knicks) in Caronu Butlerju (LA Clippers) je odšel še J. J. Barea. Tudi on je bil prosti igralec in naj bi za 19 milijonov dolarjev za štiri sezone podpisal za Minnesota Timberwolves.

Ne spreglejte