Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Nedelja,
12. 4. 2020,
10.18

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,24

Natisni članek

Cedevita Olimpija Cedevita Olimpija Maik Zirbes

Nedelja, 12. 4. 2020, 10.18

4 leta

Olimpija prekinila pogodbe s tremi košarkarji

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,24
Maik Zirbes | Mike Zirbes je za Olimpijo igral v Eurocupu in ligi ABA. | Foto Vid Ponikvar

Mike Zirbes je za Olimpijo igral v Eurocupu in ligi ABA.

Foto: Vid Ponikvar

Košarkarski klub Cedevita Olimpija se je s Filipom Krušlinom, Andrijo Stipanovićem in Maikom Zirbesom dogovoril za sporazumno prekinitev pogodb.

Cedevita Olimpija se je v luči tekmovalnega premora zaradi pandemije koronavirusa dogovorila za sporazumno prekinitev pogodb s hrvaškim reprezentantom Filipom Krušlinom, nemškim reprezentantom Maikom Zirbesom in reprezentantom Bosne in Hercegovine Andrijo Stipanovićem.

"V Ljubljani sem se v tej sezoni počutil odlično. Mesto je lepo, pogoji za treninge in igranje tekem pa so odlični. V mestu se najde tudi kar nekaj dobrih restavracij. Če potegnem črto, smo se z družino imeli zelo dobro. Sezona je bila polna vzponov in padcev, kar je povsem normalno za šport. Naša ekipa se je znašla v povsem novem položaju po združitvi dveh klubov, ko se je vsak od igralcev še iskal v moštvu, verjamem pa, da bo v prihodnosti klubu veliko lažje, saj so se vsi v klubu prilagodili položaju in vedo, kaj jih čaka. Že prej sem govoril, da se zame ni veliko spremenilo, a tudi v tem pogledu temu ni bilo tako, a sam sem skušal iz vsakega položaja, v katerem sem se znašel, izvleči največ, kar se je dalo," je ob prekinitvi pogodbe dejal Krušlin.

"Verjamem, da bo prihajajoča sezona za Cedevito Olimpijo bolj uspešna"

"V Ljubljani je bilo meni in moji družini zelo lepo, saj smo resnično uživali v mestu, ki zelo veliko ponuja, če želiš v njem živeti mirno družinsko življenje. Ne bi rekel, da sem zadovoljen s sezono, ki je za nami, saj nismo izpolnili zastavljenih ciljev. Imeli smo preveč vzponov in padcev. Ekipa je vedno dala vse od sebe. Mislim, da je bila kemija znotraj moštva dobra. Na žalost smo izgubili preveč tekem, na katerih smo imeli vse niti igre v svojih rokah, to pa se je na koncu poznalo na končnem rezultatu. Za podporo se zahvaljujem vsem navijačem in vsem, ki so nas podpirali skozi celotno sezono. Verjamem, da bo prihajajoča sezona za Cedevito Olimpijo bolj uspešna," pravi Stipanović.

Andrija Stipanović verjame, da bo naslednja sezona za Cedevito Olimpijo boljša. | Foto: Nebojša Paraušić/Sportida Andrija Stipanović verjame, da bo naslednja sezona za Cedevito Olimpijo boljša. Foto: Nebojša Paraušić/Sportida

"Sezona se na žalost ni odvila in zaključila, kot smo vsi pričakovali. Naše moštvo je bilo veliko boljše, kot so to morda kazali rezultati. Vsak od nas je skušal dati vse od sebe, a na žalost to včasih ni bilo dovolj. Ljubljana mi je resnično všeč, prav tako pa sem preživel prijetno sezono z vsemi soigralci ter ljudmi iz pisarne," pa je dejal nemški košarkar.

Koper Primorska Cedevita Olimpija finale pokala Spar
Sportal Prekinjajo pogodbe, čakajo in lobirajo

 

Ne spreglejte