Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 6. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Spar To Go Sparova peterka Ne se šparat košarka SPAR PR članek

Petek, 17. 6. 2022, 7.00

1 leto, 10 mesecev

Spar podpira slovenske košarkarje že 21 let

Oblecite majico in navijajte za naše!

Oglasno sporočilo

V Sparu verjamejo v slovensko košarko in njeno povezovalno moč, zato jo zvesto in ponosno podpirajo že 21 let. Posebno košarkarsko leto, ki je pred nami, bodo zato zaznamovali na prav poseben način. S posebnimi navijaškimi majicami z napisom "Ne se šparat" bodo razveselili vse navijače, obenem pa podprli mlade slovenske košarkarje. Oblecite Sparovo navijaško majico tudi vi in se pridružite košarkarski evforiji!   

Siol1 | Foto:

Navijajte skupaj s Sparom

Spar Slovenija je zvest sponzor moške članske košarkarske reprezentance, ki bo septembra na Eurobasketu v Nemčiji branila naslov evropskega prvaka. Že konec junija pa se bodo naši fantje v Ljubljani na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo pomerili z reprezentanco Hrvaške. 

Ob letošnjem dogajanju na košarkarskem parketu je Spar v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije ustvaril nepogrešljiv navijaški pripomoček za letošnji Eurobasket – posebno navijaško majico "Ne se šparat", ki bo poskrbela za dodatno mero evforije tako na navijaški tribuni kot pred domačimi televizijskimi sprejemniki. Z vsakim nakupom navijaške majice bo Spar podaril 1 evro dobrodelnemu skladu za razvoj mladih slovenskih košarkarjev; donacijo bodo namenili za nakup športne opreme na taborih KZS, 250 mladim košarkarjem pa bodo omogočili ekskluziven ogled tekme med reprezentancama Slovenije in Hrvaške v ljubljanskih Stožicah.

Siol2 | Foto: Majica po vaši meri

V Sparove majice "Ne se šparat" se lahko obleče vsa družina, saj so v ponudbi tako ženske in moške kot tudi otroške majice. Vsak član družine pa si lahko svojo posebno navijaško majico tudi personalizira. Natisnite si ime, priimek in/ali poljubno številko ter navijajte v slogu.

Malica za navijače

Spar bo poskrbel tudi za okusne in zdrave navijaške prigrizke.

Na Sparovih policah boste našli tako imenovano Sparovo peterko iz linije izdelkov Spar To Go. V ponudbi petih izdelkov z visoko vsebnostjo beljakovin boste našli Pick&Roll wrap s prekajenim lososom, sendvič Čista trojka, skodelico MVP s piščancem, peresnike All-star s pršutom in Time out - Buddha vegan skodelico z nizko vsebnostjo nasičenih maščob in soli. Recepte zanje je pripravil certificiran osebni trener Blaž Mihev. Njegove fit recepte najdete tudi na na Sparovem Instagramu @spar.si in kulinarični spletni strani Jedel bi.    

V ponudbi izdelkov Spar To Go sicer najdete raznovrstne, dnevno sveže, v trgovini pripravljene jedi za vse tiste, ki vam primanjkuje časa za malice ali kosilo. Ponudbo preverite tukaj. Pa dober tek!

Siol3 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR SLOVENIJA, D. O. O. 

Ne spreglejte