Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Sobota,
19. 9. 2015,
19.58

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Michael Jordan

Sobota, 19. 9. 2015, 19.58

8 let, 5 mesecev

Manjkal je legendarni Michael Jordan

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Mednarodna košarkarska organizacija Fiba je v Hišo slavnih sprejela devet košarkarjev. Najbolj znano ime je Michael Jordan, ki ga ni bilo na slovesnost v Lille, kjer bo v nedeljo finale EuroBasketa.

Michael Jordan, Robert Blanchard, Anne Donovan, Ruperto Herrera Tabio, Noah Klieger, Šarunas Marčiulionis, Antoine Rigaudeau, Jan Stirling in Vladimir Tkačenko je deveterica košarkarjev, ki jih je Fiba uvrstila njeno v Hišo slavnih.

Osem smo jih lahko videli v Lillu, kjer se bosta v nedeljo v velikem finalu pomerila Španija in Litva. Manjkal je največji med njimi. Legendarni Michael Jordan se je opravičil, saj je imel za ta termin že dogovorjene obveznosti.

"Ohh? Morda so pomislili name, ker smo v Franciji ... V časi mi, da sem prišel v Hall of Fame. S tem so prišli na plan moji spomini. Sem pa človek, ki živi v sedanjosti in gleda proti prihodnosti in ne v preteklost," je bila, ko je izvedel, da je bil izbran, prva misel francoskega košarkarja Rigaudeauja, ki je s Francijo leta 2000 osvojil srebrno medaljo na olimpijskih igrah in bronasto leta 2005 na evropskem prvenstvu v Srbiji.

Ne spreglejte