SiolNET. Sportal Košarka
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lorbek trenira s Parklji, brez ponudbe Olimpije

2

termometer

Pri Avellinu so se odločili, da v tej sezoni ne bodo več računali na usluge Domna Lorbka, ki je s klubom lani podpisal pogodbo, a moral zaradi operacije na prisilen počitek. Zdaj si išče novo sredino.

"Pri Avellinu so mi dali rok tri mesece. Ni bilo še vse v redu, ko je ta čas minil. Ekipa pa sedaj igra zelo dobro in v klubu so se odločili, da zadržijo tistega, ki je prišel namesto mene. Če bi mene sedaj vzeli, bi moral eden stran zaradi kvote tujcev," je Domen Lorbek navedel razlog, zakaj ga pri Avellinu niso pričakali sedaj, ko se počuti pripravljen za igro.

Trenutno trenira s Parklji, ki so mu šli na roko v tem obdobju, pravi pa, da je noga sedaj dobro pripravljena. Njegov agent že išče klube, ki bi si želeli njegovih uslug. Nekaj ponudb je prišlo iz Italije ter tudi Španije, ni pa še dobil nobenega klica s strani Uniona Olimpije ali denimo Krke. "Ta dva kluba sta se res pojavljala v medijih, vendar ni bilo nobenega klica. Sicer pa je pri meni tako, da mi agent vedno na koncu pove, saj se sicer preveč obremenjujem. Sem pa ga denimo vprašal, če je prišla kakšna ponudba Olimpije ali Krke, ko sem to slišal v medijih, vendar ni bilo nič. Sicer pa že komaj čakam, da se vrnem v tekmovalni ritem, saj sem željan igre," je povedal Domen, ki je bil daljše obdobje odsoten s košarkarskih igrišč zaradi težav s stopalom.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin