SiolNET. Sportal Košarka
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Lej, skupaj navijamo za naše košarkarje v ALEJI

Oglasno sporočilo

Navijaška evforija je zajela tudi najboljše novo nakupovalno središče na svetu, ALEJO.

Navijajte za naše košarkarje v ALEJI. | Foto: Navijajte za naše košarkarje v ALEJI.

Pridružite se še vi in na ALEJI SKY v izbranih gostinskih lokalih navijajte za našo košarkarsko ekipo. Od jutri pa vse do nedelje, 18. septembra, si lahko ogledate predvajanje tekem evropskega prvenstva v košarki in spodbujate naše fante na poti do zmage.

Točen spored najdete tukaj. Program se bo seveda dopolnjeval z zmagami naše reprezentance vse do finala.

Oglede tekem bo spremljal pester zabavni program, nagradne igre in veliko dobre volje. V osrednjem prostoru nakupovalnega središča pa si lahko ogledate tudi zanimivo razstavo fotografij, ki so nastale v času pripravljalnih tekem.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA obsega 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, "car sharing", postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado global RLI award v kategoriji Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oziroma mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehničnoinovativni ukrepi SES v obdobju pandemije novega koronavirusa so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Naročnik oglasnega sporočila je ALEJA, D. O. O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin