Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2024,
9.50

Osveženo pred

3 tedne, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,99

Natisni članek

Shaquille O'Neal Liga NBA Dallas Mavericks Luka Dončić Luka Dončić

Petek, 31. 5. 2024, 9.50

3 tedne, 5 dni

O'Neal in Johnson

Kaj sta košarkarski legendi povedali o Dončiću?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,99
Luka Dončić | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Shaquille O'Neal, nekdanji vrhunski košarkar, je povedal, da je Luka Dončić izjemen košarkar. Še bolj izjemen, kot si je to mislil, in da se bo v finalu lige NBA težko spopasti z njim. Oglasil se je tudi Earvin Magic Johnson.

Luka Dončić
Sportal Fantastični MVP Dončić Dallas popeljal v veliki finale lige NBA!

Košarkarji Dallasa Mavericks so v noči na petek visoko premagali Minnesoto Timberwolves. Tekma se je končala z izidom 124:103, s to zmago pa so se Luka Dončić in druščina uvrstili v veliki finale košarkarske lige NBA. Naš košarkar si je z izjemnimi predstavami prislužil trofejo Magica Johnsona za naziv najkoristnejšega košarkarja finala zahodne konference.

Na družbenih omrežjih se je med drugim oglasil tudi sam Earvin Magic Johnson in našemu košarkarskemu asu čestital za naziv, ki se imenuje po njem. "Luka je dominiral v tej seriji, ki jo je zaključil s 36 točkami in 10 skoki ter v prvi četrtini premagal celotno ekipo Minnesote.

Shaquille O'Neal ga je opisal z izbranimi besedami. | Foto: Reuters Shaquille O'Neal ga je opisal z izbranimi besedami. Foto: Reuters "Večji, kot sem mislil, da je"

V svojih komentarjih ga je z izbranimi besedami opisal tudi legendarni Shaquille O'Neal. "Večji, kot sem mislil, da je. Močnejši je, kot sem misli, da je. Igra mirno in nič ga ne premakne. Dejstvo je, da je profesionalni igralec že od svojega trinajstega leta in nič ga ne pretrese," je za TNT povedal O'Neal, ki je v svoji karieri v ligi NBA osvojil štiri prstane.

"Pri Bostonu ne vidim nikogar, ki bi se lahko soočil s tem. Morda (Jayson, op. p.) Tatum, a če bi bil na mestu Bostona, si ne bi želel, da bi zašel v težave," je še dodal nekdanji vrhunski košarkar.

Preberite še:

Luka Dončić Dallas Mavericks
Sportal Luka Dončić in oče Saša po velikem uspehu v objemu #video
Ne spreglejte