SiolNET. Sportal Košarka
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ekipi Zlatka Zahovića in Matjaža Smodiša se bosta udarili za dober namen

3

termometer

 | Foto:
Konec decembra smo lahko videli na delu legende slovenskega nogometa in košarke, ki so se pomerile v košarki. Zdaj se bodo okrepljene zbrale v Tivoliju in v humanitarni tekmi pomagale otrokom.

Nogometni in košarkarski spektakel z največjimi asi slovenskega športa za dober namen, za otroke, ki potrebujejo več. Tako opisujejo dogodek All-Legends, katerega pobudnika sta športno društvo Olimpiki (humanitarna organizacija) in nekdanji odlični košarkar Slavko Kotnik.

Prihodnji torek, 9. junija, boste lahko nostalgiki spremljali dvoboj legend slovenskega nogometa, košarke in drugih športov. Ob 15. uri se bo začel program, glavna tekma pa bo sledila ob 18. uri, ko se bodo akterji pomerili na parketu, in sicer v košarki dvakrat po 10 minut in v malem nogometu dvakrat po 20 minut.

Na današnji novinarski konferenci so razkrili tudi ekipi, ki bosta nastopili (seznam je objavljen spodaj, op. p.). Kapetan prve bo Zlatko Zahović, druge pa Matjaž Smodiš.

Dogodek številnih športnih asov bo imel humanitarni predznak, saj bodo z zbranimi sredstvi otrokom Mladinskega doma Malči Beličeve ter njihovim učiteljem in mentorjem pomagali, da bodo odšli na zaključni izlet. Športno društvo Olimpiki bo s sredstvi obnovilo še igrišče na Vojkovi cesti.

Znana zasedba bo tudi v trenerskih vrstah, saj bodo prvo strokovno ekipo sestavljali Ivo Daneu, Peter Vilfan in Bojan Prašnikar, drugo pa Aljoša Žorga, Memi Bečirović in Branko Oblak.

Vsa prireditev bo imela tudi spremljevalni program. Za humorne vložke bo skrbel Tone Fornezzi - Tof, za glasbeni pridih 6pack Čukur, na komentatorskem mestu pa bosta sedeli legendi Tom Lajevec in dr. Andrej Stare.

Vstopnice, ki stanejo deset evrov (za otroke od 6. do 12. leta pet evrov), lahko kupite na eventim.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin