Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
31. 7. 2022,
17.29

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,10

2

Natisni članek

Bogdan Bogdanović Luka Dončić Luka Dončić Goran Dragić Goran Dragić

Nedelja, 31. 7. 2022, 17.29

1 leto, 2 meseca

Dragić uživa v Beogradu, Dončić poskrbel za smeh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,10

2

Goran Dragić | Goran Dragić še ni podal končne odločitve, ali bo na letošnjem EuroBasketu nastopil za slovensko reprezentanco. | Foto Grega Valančič/Sportida

Goran Dragić še ni podal končne odločitve, ali bo na letošnjem EuroBasketu nastopil za slovensko reprezentanco.

Foto: Grega Valančič/Sportida

Zlati kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić v zadnjih julijskih dneh uživa v srbski prestolnici, kjer se druži s prijatelji iz športnega sveta. Ko je tako z znanimi imeni iz slovenske in srbske košarke obiskal enega izmed gostinskih lokalov v Novem Beogradu, je fotografijo ob objavi na socialnem omrežju podnaslovil z besedami "malce močnejša ekipa". Hitro je sledil odgovor Luke Dončića, ki se je pošalil z velikim prijateljem.

Goran Dragić
Sportal Čakanje se nadaljuje

Navijači slovenske košarkarske reprezentance nestrpno čakajo odločitev Gorana Dragića. Priljubljeni Ljubljančan, ki bo kariero v ligi NBA nadaljeval v dresu Chicago Bulls, se je znašel na razširjenem seznamu selektorja Aleksandra Sekulića, a se še ni zjasnil, ali je pripravljen nastopiti na EuroBasketu v Nemčiji, kjer bo Slovenija branila evropski naslov.

Gogi se v teh dneh nahaja v Beogradu, kjer uživa v poletnem premoru v družbi številnih znanih slovenskih in srbskih športnih imen. Med njimi so tudi vodilni funkcionarji slovenske košarkarske krovne zveze, kar dviguje optimizem med ljubitelji košarke na sončni strani Alp, ki bi radi spremljali 36-letnega branilca na letošnjem vrhuncu košarkarskega leta, evropskem prvenstvu v Nemčiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Tako se je denimo na enem izmed znamenitih beograjskih splavov družil s srbskim košarkarjem Bogdanom Bogdanovićem (Atlanta), katerega je pred petimi leti v finalu EP v Istanbulu spravil v slabo voljo, v restavraciji Amphora v Novem Beogradu pa je poziral v družbi predsednika Košarkarske zveze Slovenije Mateja Erjavca, generalnega sekretarja KZS Raša Nesterovića, Saše Dončića, nekdanjega srbskega košarkarja Miroslava Berića in drugih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Fotografijo je objavil na socialnem omrežju Instagram in pripisal "malce močnejša ekipa", nato pa mu je hitro odgovoril Luka Dončić. Eden najboljših košarkarjev na svetu, ki si srčno želi, da bi na EuroBasketu zaigral skupaj z obema bratoma Dragić, mu je odgovoril: "Tako dobra, da si dvakrat objavil," in poskrbel za smeh.

V Beogradu se tako v teh dneh nahaja kar nekaj znanih slovenskih košarkarskih imen, slovensko košarkarsko reprezentanco pa čaka prihodnji mesec ogromno obveznosti. Med drugim se bo 17. avgusta v že razprodani dvorani Stožice na prijateljski tekmi pomerila s Srbijo.

Ne spreglejte