SiolNET. Sportal Kolesarstvo
6,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Žalostna novica za kolesarski svet

Umrl je Mitja Rok, nekdanji zmagovalec ultrakolesarske Dirke okoli Slovenije

6,64

termometer

Mitja Rok
Foto: Facebook

Iz kolesarskih krogov prihaja žalostna novica. Umrl je Mitja Rok, med drugim tudi zmagovalec ultrakolesarske Dirke po Sloveniji.

Mitja Rok je na prestižni dirki zmagal leta 2013, ko je bil star 27 let. Zdaj pa je, kot so zapisali, sklenil svojo zadnjo tekmo.

"Dragi prijatelji. Danes sem zaključil svojo zadnjo tekmo, bila je pretežka – ampak sedaj je čas, da raziščem nov teren za nove zmage. SREČNO!!! Nekako tako bi verjetno napisal naš Mitja, oče in izredno ljubeč mož. Hvala za vso podporo na njegovih izzivih, z ljubeznijo, njegova žena s sinovoma," so zapisali.

Marko Baloh Marko Baloh Foto: Sportida "Počivaj v miru, Mitja"

"Izguba vsakega človeškega življenja je tragedija. Ko pa izgubimo enega izmed nas, kolesarjev, je bolečina toliko večja. Danes se je poslovil eden izmed zmagovalcev Dirke okoli Slovenije (DOS 2013), Mitja Rok. Iskreno sožalje njegovi družini in prijateljem. Počivaj v miru, Mitja, pozdravi nam Jurkota tam zgoraj in naj vama bodo gladke nebeške ceste," je na družbena omrežja zapisal tudi Marko Baloh, naš priznani slovenski ekstremni kolesar.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin