Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 6. 2024,
10.45

Osveženo pred

2 dneva, 15 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Naj planinska koča Zeleni prehod Zeleni prehod Trajnost kolesarjenje e-kolo električno kolo Smartus.si noad PR članek

Četrtek, 27. 6. 2024, 10.45

2 dneva, 15 ur

Izkoristite subvencijo za električno kolo

Oglasno sporočilo
e-kolo, električno kolo, narava, kolesarjenje, rekreacija, hribi | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Na Smartus.si vstopite v svet sodobne mobilnosti z inovativnimi električnimi kolesi VEIO, ki združujejo vrhunsko tehnologijo z udobjem in trajnostjo za vaše vsakodnevne potrebe. Več o e-kolesih in subvenciji v nadaljevanju.

Električna kolesa VEIO: inovacija in udobje

Električna kolesa VEIO združujejo napredno tehnologijo in vrhunsko kakovost izdelave, kar jih postavlja v vrh ponudbe električnih koles. S svojo zanesljivostjo, zmogljivostjo in udobjem so idealna izbira za sodobne mestne kolesarje.

Ključne značilnosti električnih koles VEIO

  • Zmogljiv motor: Kolesa ponujajo dovolj moči za enostavno premagovanje vzponov in daljših razdalj, kar zagotavlja brezskrbno vožnjo po mestu.
  • Dolg doseg baterije: Kakovostna baterija omogoča vožnjo do sto kilometrov z enim polnjenjem, kar je več kot dovolj za večdnevne mestne avanture brez potrebe po pogostem polnjenju.
  • Ergonomski dizajn: Udoben sedež in ročaji, prilagodljiva višina sedeža ter napredno vzmetenje poskrbijo za prijetno vožnjo, tudi na daljših poteh.
  • Napredna varnostna oprema: Hidravlične disk zavore, luči LED za nočno vožnjo in stabilno ogrodje zagotavljajo varnost v vseh voznih razmerah.
  • Eleganten videz: Moderen dizajn, ki se prilega urbanemu okolju, s čimer boste vedno opaženi na mestnih ulicah.

Smartus, električno kolo Veio | Foto: Smartus d.o.o. Foto: Smartus d.o.o.

Zakaj izbrati električna kolesa VEIO?

Električna kolesa VEIO so odlična izbira za vse, ki želijo svojo mobilnost po mestu izboljšati na ekološki in ekonomičen način. S svojo napredno tehnologijo in vrhunsko izdelavo ponujajo zanesljiv, ekološko prijazen način premikanja po mestnih ulicah. Njihovi uporabniki pa lahko uživajo v udobni vožnji brez hrupa in emisij. Električna kolesa VEIO so zasnovana tudi za različne starostne skupine in fizične pripravljenosti, zato so dostopna in primerna za širok krog uporabnikov.

Glavne prednosti električnih koles VEIO:

  • Prihranek časa in denarja. Z njihovo pomočjo se boste odslej z lahkoto izognili prometnim zastojem, visokim stroškom goriva in nepotrebnemu izgubljanju časa za iskanje parkirnega mesta.
  • Okolju prijazna, saj ne izpuščajo emisij CO2, kar prispeva k čistejšemu zraku v mestih.
  • Zdrav življenjski slog. Kolesarjenje spodbuja telesno aktivnost in pripomore k boljši telesni pripravljenosti.
  • Enostavna uporaba, zato so primerna za vse starostne skupine ne glede na telesno pripravljenost.

Smartus, električno kolo Veio | Foto: Smartus d.o.o. Foto: Smartus d.o.o.

Možnosti uporabe mestnega električnega kolesa VEIO?

Električna kolesa omogočajo številne načine uporabe, ki presegajo tradicionalne kolesarske poti. Uporabljamo jih lahko za:

  • Dnevni prevoz na delo ali v šolo: Električna kolesa so idealna za dnevne vožnje na delo ali v šolo, saj omogočajo hitro in brezskrbno premikanje po mestnih ulicah brez skrbi zaradi prometnih zastojev ali iskanja parkirnega mesta.
  • Rekreacija in šport: Električna kolesa lahko uporabljamo za sprostitev in telesno aktivnost. Omogočajo vožnjo po slikovitih poteh, parkih in kolesarskih stezah ter zagotavljajo podporo pri vzponih in daljših razdaljah.
  • Turistična raziskovanja: Za turiste, ki želijo raziskovati nova mesta ali pokrajine, so električna kolesa odlična izbira. Omogočajo lažje raziskovanje brez napora, kar omogoča ogled večjega števila znamenitosti v krajšem času.
  • Nakupovanje in opravki: Z električnim kolesom se lahko hitro in enostavno odpravimo po nakupih ali opravkih. Večina modelov ima možnost namestitve košar ali torb, kar olajša prevoz manjših nakupov ali drugih potrebščin.

Kaj upoštevati pri nakupu električnega kolesa?

Pri nakupu mestnega električnega kolesa je pomembno upoštevati več dejavnikov, ki vplivajo na uporabniško izkušnjo, zmogljivost in vzdrževanje kolesa:

  • Teren: Mestna električna kolesa so zasnovana za vožnjo po ravnih in asfaltiranih površinah. Pri izbiri kolesa je zato pomembno upoštevati, ali so poti, po katerih boste večinoma vozili, gladke ali imajo neravnine, ki bi zahtevale bolj vzdržljivo vzmetenje in debelejše pnevmatike.
  • Prevožena razdalja: Ključni dejavnik pri izbiri mestnega električnega kolesa je domet oziroma koliko kilometrov lahko opravimo z enim polnjenjem baterije. Ta podatek je pomemben za načrtovanje dnevnih poti, še posebej, če kolo uporabljate za vožnjo na delo ali daljše izlete po mestu. Baterije z večjo kapaciteto omogočajo daljše vožnje, vendar so običajno tudi težje in dražje. Pomembno je oceniti povprečne dnevne razdalje in se odločiti za baterijo, ki zmore te razdalje z določeno rezervo.
  • Teža: Teža kolesa, še posebej baterije, ima velik vpliv na prenosljivost in udobje uporabe. Lažje kolo je lažje prenašati po stopnicah, ga dvigniti na stojalo ali ga naložiti v avto. Težja baterija sicer omogoča daljši doseg, vendar lahko oteži manevriranje in prenašanje kolesa. Pri izbiri je pomembno najti ravnotežje med težo in zmogljivostjo baterije glede na vaše potrebe. Poleg teže baterije je treba upoštevati tudi težo celotnega kolesa, še posebej če živite v stanovanju brez dvigala ali če boste kolo pogosto prenašali.

Električna kolesa VEIO iz ponudbe Smartus.si s subvencijo

S pomočjo subvencije za nakup električnih koles je prehod na trajnostno mobilnost zdaj še bolj dostopno. Ta omogoča finančno pomoč pri nakupu, kar pomeni, da lahko kupci lažje in ugodneje pridobijo svoja nova električna kolesa. Na spletni strani Smartus.si je na voljo več modelov električnih koles VEIO, ki so prilagojeni različnim potrebam mestnih kolesarjev, hkrati pa ustrezajo pogojem za pridobitev subvencije. V ponudbi so tako:

  • VEIO Yay Step-Thru Električno kolo: Z zmogljivim 250 W brezkrtačnim motorjem s srednjim pogonom ter 36 V 14,5 Ah litij-ionsko baterijo vam z enim polnjenjem omogoča do 150 prevoženih kilometrov. Ponaša se s pametnim zaslonom LCD, sedemstopenjskim menjalnikom Shimano, hidravličnimi disk zavorami, vzmetenjem na zaklep, 27,5” pnevmatikami ter trpežnim prtljažnikom. VEČ o modelu>>
  • VEIO Yay Električno kolo M/L ali L/XL: Se predstavljata z zmogljivim 250 W brezkrtačnim motorjem s srednjim pogonom ter 36 V 14,5 Ah litij-ionsko baterijo, ki vam z enim polnjenjem omogoča do 150 prevoženih kilometrov. Kolesoma so dodani pametni zaslon LCD, sedemstopenjski menjalnik Shimano, hidravlične kolutne zavore, vzmetenje na zaklep, 29” pnevmatike ter nastavljiv zadnji blatnik. VEČ o modelu>>
  • VEIO Yoy Step-Thru Električno kolo: Ženski model se ponaša z zamenljivo in odstranljivo litij-ionsko 13 Ah baterijo, ki omogoča doseg do 100 km, hidravličnim sistemom vzmetenja, inteligentno nadzorno ploščo LCD, sedemstopenjskim menjalnikom Shimano ter petimi stopnjami pomoči pri vožnji. VEČ o modelu>>

Smartus, električno kolo Veio | Foto: Smartus d.o.o. Foto: Smartus d.o.o.

Kako pridobiti subvencijo za električna kolesa VEIO?

Enostavno.

  1. Izberite svoj model električnega kolesa, ki ustreza vašim potrebam in željam.
  2. Na spletni strani Smartus.si lahko poleg izbranih modelov VEIO preverite pogoje za pridobitev subvencije. Ti vključujejo stalno prebivališče v Sloveniji, nakup novega električnega kolesa in predložitev ustrezne dokumentacije.
  3. Sledi nakup kolesa.
  4. Po nakupu oddajte vlogo za subvencijo na pristojni spletni strani. Priložite račun za nakup kolesa in preostalo potrebno dokumentacijo.
  5. Po odobritvi vloge prejmete subvencijo na svoj bančni račun, kar zmanjša skupne stroške nakupa vašega novega električnega kolesa VEIO.

Več podrobnosti o subvenciji in pogojih za njeno pridobitev si lahko preberete v objavi na blogu: Subvencije za nakup električnih koles.

Smartus, električno kolo Veio | Foto: Smartus d.o.o. Foto: Smartus d.o.o.

Prednosti subvencioniranih električnih koles

Subvencije za nakup električnih koles predstavljajo pomembno finančno spodbudo, ki omogoča širši dostop do teh ekoloških prevoznih sredstev. Glavne prednosti, ki jih prinašajo subvencionirana električna kolesa, so:

  • Finančna ugodnost: Znižanje stroškov nakupa večjemu številu ljudi omogoča, da si lahko privoščijo električno kolo.
  • Spodbujanje trajnostne mobilnosti: Subvencije prispevajo k večji uporabi električnih koles, kar pomaga zmanjšati prometne zastoje in onesnaženje v mestih.
  • Povečanje fizične aktivnosti: Večja dostopnost električnih koles spodbuja ljudi, da se več gibajo in kolesarijo, kar pozitivno vpliva na zdravje.
Električna kolesa VEIO predstavljajo popolno rešitev za sodobne mestne kolesarje, ki si želijo udobne, zanesljive in ekološke alternative tradicionalnim prevoznim sredstvom. S subvencijo za nakup električnih koles VEIO je ta prehod zdaj še lažji in dostopnejši. Če želite izboljšati svojo mobilnost po mestu in prispevati k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu, so električna kolesa VEIO prava izbira za vas. Ne zamudite priložnosti in se pridružite mnogim, ki so že odkrili prednosti električnih koles.

Naročnik oglasnega sporočila je SMARTUS, D. O. O. 

Ne spreglejte