Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 11. 2014,
22.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

liga NHL New York Rangers Philadelphia Flyers

Petek, 28. 11. 2014, 22.24

8 let

Washingon v manj kot minuti dobil dva gola, nato dal vetra Otočanom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Na enajstih petkovih tekmah v hokejski ligi NHL so štiri ekipe dosegle po pet golov. New York Rangersi, lanski finalisti Stanleyjevega pokala, so s 3:0 premagali Philadelphio.

Washington je na domači tekmi z New York Islandersi povedel z 2:0, nato pa do konca prve tretjine v manj kot minuti dobil dva zadetka. A v nadaljevanju tekme so Aleksander Ovečkin ind ruščina poskrbeli, da je zmaga zanesljivo ostala doma.

New York Rangers so brez večjih težav s 3:0 ugnali Philadlephio, junak večera pa je bil Martin St. Louis. Z golom in podajo se je namreč vpisal med redke izbrance v ligi, ki so presegli 1000 točk. "Največ zaslug gre ljudem, ki so mi pomagali v moji karieri. A ponosen sem tudi nase, tega ne skrivam, gre za velik dosežek," je dejal St. Louis.

V Chicagu so veseli, da se prebuja zvezdnik Patrick Kane. Na tekmi z Anaheimom je dosegel dva gola, skupno jih ima v sezoni deset, pet na zadnjih sedmih tekmah. Nekaj več dela so imeli igralci Washingtona, ki so na tekmi z New York Islanders zapravili vodstvo z 2:0 in dobili dva gola v manj kot minuti, nato pa so ruski zvezdnik Aleksander Ovečkin - dosegel je tretji gol svoje ekipe - in soigralci stvari postavili na svoje mesto in zmagali.

Popoln preobrat pa je uspel igralcem Detroita: New Jersey je v 21. minuti vodil s 4:1, a nato povsem popustil. Rdeča krila so se vrnila, v zadnji tretjini izenačila, po kazenskih strelih pa je Detroit celo zmagal, odločilni gol je dosegel Gustav Nyquist. V slabo tolažbo je bil vragom le gol veterana Jaromira Jagra, že njegov 709. v karieri, po katerem je zdaj sam na šestem mestu večne lestvice strelcev v NHL.

Ne spreglejte