Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 11. 2015,
10.22

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

HDD Olimpija liga EBEL Orli Znojmo Matic Podlipnik Žiga Pance Aleš Kranjc Sabahudin Kovačević Miha Verlič Luka Gračnar

Petek, 13. 11. 2015, 10.22

7 let, 12 mesecev

Po novem porazu zgovorno sporočilo trenerju Olimpije, ki se ne želi prerekati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Hokejisti Olimpije so prvo tekmo po reprezentančnem premoru odigrali doma proti Znojmu in spet izgubili. Matic Podlipnik po neuspešni preizkušnji ni več član Bolzana.

Zmaji so se v tekmovalni ritem vrnili z novim porazom proti Znojmu, ki so ga doma zadnjič premagali sredi decembra pred dvema letoma. V začetku oktobra so se na Češkem dobro upirali favoriziranemu moštvu, pred zadnjo tretjino vodili za zadetek, nato pa prejeli kar šest golov in visoko izgubili (7:2).

Olimpijin tabor se še naprej ukvarja s poškodbami, ki pestijo Guillauma Desbiensa, Aleša Mušiča, Žigo Pešuta in Aljaža Uduča. Oslabljeni zmaji so se dobro borili in prvo tretjino celo dobili z 1:0. V drugi so pobudo prevzeli Čehi in po preobratu povedli s 3:1. Zmaji so se ponovno vrnili v zadnji tretjini in prišli do izenačenja v 49. minuti (3:3), ki pa ni trajalo dolgo, saj so tri minute pozneje hokejisti Znojma spet zadeli. V 58. minuti je sodnik dosodil kazenski strel za domače, a Jure Sotlar ni zatresel nasprotnikove mreže. Končni izid 5:3 je v 59. minuti postavil Branislav Rehus, ki mu ni bilo težko ploščka poslati v prazna vrata.

Ljubljančani se bodo po porazu z Znojmom v nedeljo na gostovanju spopadli s Sapo Fehervar.

Črn dan za Slovence

Graški panterji, ki jih je med premorom okrepil slovenski branilec Aleš Kranjc, so doma visoko klonili proti Sapi Fehervar, v Linzu je praznih rok ostal Dunaj Klemna Pretnarja, vodilni Salzburg Luke Gračnarja, ki je branil celo tekmo, je klonil pri Dornbirnu, Beljak Žige Panceta in Mihe Verliča pa je Bolzanu moral stisniti roko po kazenskih strelih.

Bolzano se je pred dnevi zahvalil za sodelovanje Maticu Podlipniku, ki si po preizkušnji – do četrtka opoldne so klubi morali sporočiti, kdo od tistih, ki so bili na preizkušnji, ostaja pri njih – ni prislužil pogodbe.

Ne spreglejte