Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 6. 2016,
20.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij nogomet Euro 2016 Gianluigi Buffon Wayne Rooney

Sreda, 15. 6. 2016, 20.36

6 let, 7 mesecev

Sportalova petka (5.)

Skrivnost o Ronaldu razkrita: tudi vi bi igrali slabo, če bi vam grozil tale orjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Kaj smo našli tokrat v Sportalovi petki? Tukaj so razlog za medlo predstavo Cristiana Ronalda proti Islandiji, Wayne Rooney, Lukaš Podolski, navijači Irske ter Gianluigi Buffon in Sami Khedira.

Nemec se je ustrašil za Buffona

Kako veselo je bilo v italijanskem taboru po zmagi nad Belgijo, smo že poročali. Eden najbolj veselih je bil zagotovo Gianluigi Buffon, ki je od navdušenja skočil na prečko svojega gol, se hotel zagugati, a na koncu se je vse skupaj končalo malce nesrečno. Legendarnemu Italijanu je spodrsnilo in je grdo padel na hrbet. Za soigralca pri Juventusu se je ustrašil tudi nemški reprezentant Sami Khedira. "Bodi previden, Gigi. Potrebujemo te še nekaj let," se je pošalil Nemec.

 | Foto:

Kako je Buffon padel na hrbet:

Twitter ljubi irske navijače


O navijačih smo na tem prvenstvu, predvsem v negativnem smislu, že preveč pisali, pa se je EP v Franciji šele dobro začelo. Irski navijači pa so ena najsvetlejših točk prvenstva. Ti ne povzročajo nobenih težav, veš čas pojejo, se spoznavajo tudi z drugimi navijači, na fotografiji pa lahko vidite, da so priskočili na pomoč tudi starejšemu paru, ki mu je počila guma na avtomobilu.   


Kapetan Anglije je uriniral kar na golfišču

Kapetan Anglije Wayne Rooney si je proste dni na Euru 2016 krajšal z golfom, ki ga naravnost obožuje. Paparaci, ki so njegovi redni zasledovalci, so ga ujeli pri nečednem dejanju. Angleški napadalec je odtočil kar na milimetrsko natančno pokošeni travici.  

Podolski branil svojega selektorja

Vemo, dovolj imate že tega Joachima Löwa, a ta tvit je drugačen. Nemški reprezentant Lukaš Podolski je na novinarski konferenci branil svojega selektorja. "Mislim, da se 80 odstotkov vas novinarjev - tudi sam se - kdaj pa kdaj popraska po jajcih. Nič ni narobe s tem," je v smehu povedal simpatični Poldi, s čimer je poskrbel za smeh in dobil aplavz.

Skrivnost, zakaj je bil Ronaldo tako pasiven

Prvi zvezdnik prvenstva Cristiano Ronaldo na prvi tekmi Portugalske na Euru ni blestel, a kot kaže, smo našli vzrok, zakaj je bilo tako. Islandec Hafthor Bjornsson, eden najmočnejših mož na svetu, je pred prvenstvom posnel video, v katerem je zagrozil Portugalcu, da naj niti v sanjah ne pomisli, da bi zadel proti Islandiji, saj ga bo poiskal in mu zdrobil glavo. Zvezdnik Reala ga je, hote ali ne, ubogal in si s tem najverjetneje rešil življenje.

Ne spreglejte