Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
6. 9. 2015,
12.35

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nadiya Bychkova Miha Vodičar

Nedelja, 6. 9. 2015, 12.35

6 let, 7 mesecev

Slovenski ples na vrhu sveta: Nadiya in Miha sta znova svetovna prvaka (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Da lanska zmaga na svetovnem prvenstvu v Litvi ni bila naključje, potrjuje letošnji ponovni skok na sam vrh kombinacije 10 plesov. Nadiya Bychkova in Miha Vodičar sta na Kitajskem potrdila primat.

Prestižni naslov svetovnega prvaka v kombinaciji latinsko-ameriških in standardnih plesov je ukrajinsko-slovenska naveza Nadiya Bychkova in Miha Vodičar prvič osvojila lani v Litvi, potem ko ju je drugo mesto leto prej na Dunaju, v tej želji še dodatno podžgalo.

Ponosna plesalka ukrajinskih korenin, ki še vedno čaka na slovensko državljanstvo, je novico o zmagi na Kitajskem sinoči ponosno delila preko svojega profila na Facebooku in zapisala, da drugič ni nič manj čarobno, kot je bilo prvič.

We did it! Again❤️ It doesn't feel any less awesome the second time 󾌸󾌸󾌸 Thank you to all of you who always believe in us ❤️󾭞󾟛

Posted by Miha Vodičar & Nadiya Bychkova on Saturday, September 5, 2015

Na tekmovanju v kitajskem Čengduju je nastopilo 32 najboljših plesnih parov na svetu. Poleg slovenskega para, novega starega svetovnega prvaka, se je pred glasnim občinstvom predstavila še ena slovenska plesalka , Tara Bohak, ki je s soplesalcem Davidom Odstrcilom, sicer pod češko zastavo osvojila deseto mesto, Meta Zagorc pa je bila znova del sodniške zasedbe.

Miha na Kitajskem brez prtljage

Kot je za spletni portal DanceSport Total pojasnila Nadiya, ki se je večer pred tekmovanjem sama sprehodila po rdeči preprogi, je Miha Vodičar na Kitajsko pripotoval brez prtljage, ki se je izgubila nekje na poti. Po poročanju spletnega portala paradaplesa.si je k sreči vse najnujnejše nosil v ročni prtljagi, pri čemer je vztrajala trenerka Alenka Bohak. Vprašanje je, kako bi se sicer razpletla tokratna pot do branitve lanskega naslova svetovnih prvakov.

Ne spreglejte