Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
25. 9. 2019,
13.25

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64

Natisni članek

Uroš Jurišič Titan FC

Sreda, 25. 9. 2019, 13.25

4 leta, 6 mesecev

Uroš Jurišič potrdil izgubo pasu

Svojim navijačem razložil: Moral bi poslušati zdravnike

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64
Uroš Jurišič 1 | Uroš Jurišič si je naslov najboljšega v velterski kategoriji v Titan FC zagotovil junija 2018, ko je že v prvi rundi premagal Joseja Caceresa. | Foto Urban Urbanc/Sportida

Uroš Jurišič si je naslov najboljšega v velterski kategoriji v Titan FC zagotovil junija 2018, ko je že v prvi rundi premagal Joseja Caceresa.

Foto: Urban Urbanc/Sportida

To, kar je MMA-organizacija Titan FC zapisala včeraj, je danes slovenski borec Uroš Jurišič tudi potrdil. Organizacija mu je po odpovedi borbe z Američanom Michaelom Gravesom, ki bi morala biti 19. oktobra v Dominikanski republiki, odvzela šampionski pas v velterski kategoriji. "Mnogi me sprašujete, kaj je z naslednjo borbo. Kot vas je večina že prebrala, borbe proti Gravesu ne bo. Borbo sem moral odpovedati zaradi zdravstvenih razlogov," je v dolgem sporočilu na svojem uradnem profilu na Facebooku zapisal neporaženi slovenski borec.

"V času svojih priprav na Floridi sem doživel prometno nesrečo, v kateri sem utrpel pretres možganov. Posledično sem moral biti za nekaj dni hospitaliziran. Zdravniki so mi svetovali naj borbo odpovem, a tega nisem mogel tako hitro sprejeti in se odločil, da želim nadaljevati priprave. Na mojo žalost se je izkazalo, da bi bilo dobro poslušati nasvete zdravnikov. Moje stanje se je spet poslabšalo in znova sem pristal v bolnišnici na opazovanju. Posledice pretresa možganov so blažja izguba spomina, zmedenost, utrujenost, nespečnost ... Kmalu sem tudi sam spoznal, da tako težko treniram in da je najboljše, da se borbo odpove. Kot ste prebrali, mi je Titan FC vzel pas, a to je le na papirju. Moje osebno mnenje je, da pas lahko izgubiš le tako, da te premaga nasprotnik. Preostalo je le papirologija. Zdravje je vedno na prvem mestu. Verjamem, da bo še veliko priložnosti za borbo. Zdaj je čas, da popolnoma okrevam in se vrnem še močnejši. Obljubim vam, da se bom kmalu vrnil in osvojil vse, kar me še čaka," so bile besede Jurišiča, ki v oktagonu še ni srečal močnejšega. Ima deset profesionalnih zmag in še nobenega poraza.

Dragi znanci, kolegi, fani in prijatelji! Prvo bi se vam vsem rad zahvalil za vso podporo in spodbudna sporočila, ki mi...

Objavil/a Uros Jurisic dne Sreda, 25. september 2019

Uroš Jurišič si je naslov za najboljšega v velterski kategoriji v Titan FC zagotovil junija 2018, ko je že v prvi rundi premagal Joseja Caceresa. Naslova nikoli ni branil, saj je sprva čakal na poziv UFC, nato pa so mu jo zagodle še poškodbe. Nazadnje se je boril novembra lani v Kopru, ko se je poigral tudi z Gruzijcem Shoto Gvasalio.

Novi prvak v velterski kategoriji Graves se bo 19. oktobra v Dominikanski republiki boril z odličnim Rusom Kamalom Magomedovom, ki bo lovil še svojo deveto zaporedno zmago.

Preberite še:

Uroš Jurišič
Sportal Američani ''slekli'' Slovenca: Čas je, da odpremo novo poglavje
Ne spreglejte