Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
24. 11. 2015,
15.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Zoran Jerončič ŽOK Braslovče

Torek, 24. 11. 2015, 15.40

8 let

Po pol leta spet tam, kjer se je počutil odlično

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Na krmilo ženske odbojkarske ekipe Braslovč se po pol leta vrača Zoran Jerončič, ki je v prejšnjih dveh sezonah s svojimi varovankami krojil slovenski odbojkarski vrh.

Jerončiču je po lanski sezoni potekla pogodba, ki je ni želel podaljšati, a s klubom so še vedno ostali v dobrih odnosih. Ko je z mesta prvega trenerja odstopil Slobodan Nikolić, ki bo po novem reševal ravenski Fužinar, so vodilni pri Braslovčah spet poklicali Jerončiča, ki jim je po tehtnem premisleku pritrdil.

"Po tehtnem premisleku sem se odločil za nadarjeno ekipo ŽOK Braslovče. Mnogo je vprašanj, a malo odgovorov. A eden je zagotovo jasen. Samo skupaj nam bo uspelo. Hvala vam za prisrčen sprejem," je na svojem facebook profilu zapisal Zoran, ki bo po veliko slabšem začetku sezone, kot smo ga bili navajeni pod njegovim vodstvom, moral zavihati rokave, če se želi uvrstiti v modro skupino.

Njegove odločitve so se razveselil tudi v klubu in mu zaželeli dobrodošlico: "Zoran, dobrodošel spet v Braslovčah. Zdaj ekipo čaka trdo delo in boj za modro skupino."

Novogoričan je v prvi sezoni (2013/14) na klopi Braslovč po hudem boju v tekmah za tretje mesto s Formisom zasedel končno četrto mesto v državnem prvenstvu, v pokalu pa je moral v četrtfinalu priznati premoč Novi KBM Branik.

V drugi sezoni (2014/15) je z ŽOK Braslovče prvič v zgodovini nastopil v evropskem pokalu, pokalu Challenge, ki je pomenil pravi praznik. Braslovčanke so morale v drugem krogu kvalifikacij priznati premoč švicarskemu Düdingenu. V državnem prvenstvu so spet obstale v četrtfinalu, ko jih je po treh tekmah izločil Go Volley, v pokalu pa so Braslovče kot organizator zaključnega turnirja v polfinalu izgubile proti končnim zmagovalkam iz Maribora, Novi KBM Branik.

Ne spreglejte