Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 1. 2016,
22.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Calcit Ljubljana liga prvakinj Gašper Ribič

Torek, 19. 1. 2016, 22.04

8 let

"Namesto, da bi se borili naprej, smo preveč popustili"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
"Z nekaterimi stvarmi sem zadovoljen, z drugimi ne, predvsem zato, ker se ne držimo dogovora in discipline v igri," je po porazu varovank proti Novari dejal trener Calcitovk Gašper Ribič.

Gašper Ribič, trener Calcita Ljubljane: "Že pred tekmo smo se zavedali, da bo naša priložnost za želeni osvojeni niz že v prvem in nismo bili daleč od uspeha. Ne komentiram rad sodniških odločitev, toda danes v prvem nizu niso šele v našo korist, če bi šle, bi se niz morda drugače končal. Žal naše nadaljevanje ni bilo več tako uspešno. Spet smo 'padli' v drugem nizu, namesto, da bi se borili naprej, smo preveč popustili. Z nekaterimi stvarmi sem zadovoljen, z drugimi ne, predvsem zato, ker se ne držimo dogovora in discipline v igri. Na tem bomo morali več delati."

Monika Potokar, sprejemalka Calcita Ljubljane: "Tekma se je razvijala v dveh delih. V prvem nizu smo dale vse od sebe, zelo smo si želele tega niza, tudi Italijanke so bile nekoliko presenečene nad našo igro, morda so nas malo podcenjevale. Toda v nadaljevanju so nasprotnice začele 'pritiskati' s servisi, imele smo težave na sprejemu, saj smo dobile preveč asov. Škoda tistega prvega niza, v drugem in tretjem pa je do izraza prišla večja kakovost italijanske ekipe. Nam se pozna, da prvič igramo na tej ravni tekmovanja, morda nam manjka tudi več samozavesti in preveč spoštujemo nasprotnice."

Urška Igličar, korektorka Calcita Ljubljane: "Ne vem, zakaj se nam v ligi prvakinj ponavlja, da po običajno dobrem prvem nizu v nadaljevanju popustimo. Danes smo v drugem nizu popolnoma padle in šele proti koncu tretjega smo spet začele igrati. Ne vem, morda nam zmanjka potrebne energije, da bi nasprotnicam vso tekmo nudile večji odpor. Tudi v državnem prvenstvu se nam dogaja, da nam sprejem ne steče, sicer je vsakič boljši, ampak danes so imele Italijanke resnično odličen servis. Vsekakor pa veliko delamo na tem, da izboljšamo ta element igre."

Ne spreglejte