Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 1. 2015,
12.46

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Miro Kregar rekreacija anketa

Sreda, 7. 1. 2015, 12.46

8 let, 3 mesece

Kregar z velikopoteznimi načrti za leto 2015: Dela je dovolj!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Triatlonec Miro Kregar je kot kaže v najboljših letih. Pri 52 letih napoveduje nov naskok na Ultraman, želi si zmage na vseh državnih prvenstvih nad 50 let in zlato na evropskem prvenstvu.

Pionir triatlona na slovenskih tleh Miro Kregar v novo leto vstopa z visokimi športnimi ambicijami. "Kot tekmovalec si želim osvojiti vsa državna prvenstva nad 50 let (šprint, kratki in dolgi triatlon ter duatlon) in zmagati na EP v srednjem triatlonu, ki bo konec maja v Riminiju. Za konec sezone napovedujem ponoven napad na Ultraman stopničke, ki so se mi letos izmuznile, vmes pa želim organizirati še Ambrož triatlon Kamnik in Garmin triatlon Bled," je nanizal del ambicioznih športnih načrtov za leto 2015.

52-letni Kamničan, ki že 30 let vztraja v triatlonskih vodah, si želi nadaljevati z vodenjem Triatlon kluba Trisport Kamnik in delom trenerja mladinske skupine, kot podpredsednik Triatlonske zveze Slovenije pa želi pospeševati priljubljenost in razširjenost triatlona na nacionalni ravni.

"Dela je dovolj," se je razgovoril žilavi Kamničan, ki je hkrati tudi predsednik organizacijskega odbora Triatlon Bled, ki je z leti postal stalnica septembrskega športnega dogajanja na Bledu, prepričal pa je tudi bralce Planet Siol.net, ki ste ga v anketi o rekreativni prireditvi, ki bi sklenila lestvico 14 najbolj priljubljenih rekreativnih prireditev v Sloveniji, postavili na prvo mesto.

Vaša odločitev je kajpak s ponosom navdala tudi njenega idejnega in organizacijskega vodjo, Mira Kregarja.

"Ponosni smo predvsem na pestro mednarodno udeležbo, saj vsako leto izobesimo kar 20 zastav držav udeleženk. Trideseta izvedba največjega slovenskega triatlona, ki bo na sporedu 5. 9. 2015, je spet na koledarju evropske triatlonske zveze, saj bodo na njem nastopili mladinci za evropski pokal, posledično pa na njem pričakujemo tekmovalce iz kar 25 držav. Vsako leto pripravimo tudi kakšno novost (2014 smo na primer uvedli tekmo poganjavčkov) in tej tradiciji se ne bomo odpovedali niti letos," zagotavlja Kregar.

Ne spreglejte